Pretraži

JELISAVETA ORAŠANIN PROSLAVILA ROĐENDAN: Glumica u ludom provodu do zore, a evo koje POZNATE dame su joj pravile društvo (FOTO)

Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin proslavila je rođendan, a sa svojim pratiocima je podelila snimke sa veselja kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti. 

Jelisaveta Orašanin konstantno privlači pažnju medija svojim talentom za glumu, ali i privatnim životom i svojim izgledom, pa mediji često pišu o njenoj savršenoj figuri i jako dobrim odevnim kombinacijama.

Ova šarmantna glumica je za vikend proslavila svoj 35. rođendan, a proslavi su pored porodice i najbližih prisustvovale i mnoge poznate ličnosti.

Ona je u jednom poznatom beogradskom restoranu proslavila rođendan, a veselje propraćeno živom svirkom. Pored muža Miloša Teodosića i njene kume, proslavili su prisustvovale i mnogobrojne pozante ličnosti poput Sofije Milošević i glumice Tamare Dragičević, koje su snimke sa ove proslave podelile na svojim društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreen

-Srećan rođendan bratu mom! – napisala je Sofija Milošević uz snimak iz provoda sa Jelisavetom.

Glumica je za ovu priliku odabrla crnu rolku dugih rukava i dugu crnu kožnu suknju sa velikim razrezom. Kosa joj je bila puštena, a ceo izgled je upotpunila puštenom kosom i srebrnim nakitom.

Jelisaveta Orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Na nogama je imala crne čizme, iste kao one koje je imala njena kuma, što je Jelisaveta i istakla na svom profilu, slikajuči zajedo njihove čizme.

Jelisaveta Orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Na svim snimcima se vidi Jelisaveta, ali i njeni gosti kako radosno igraju i pevaju, a prelepa glumica uopšte nije krila sreću, dok su svi pogledi bili usmereni na nju.

Svakako, Jelisaveta je i navikla da privlači poglede mase, a isti slučaj bio je i nedavno kada je sve oduševila svojim fotografijama na Instagramu na kojima je pokazala svoje savršene trbušnjake.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz