Pretraži

PRVA FOTOGRFAIJA NAKON OPERACIJE: Teodora Džehverović pokazala kako izgleda nakon izlaska iz bolnice (FOTO)

News
0
teodora džehverović
Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Poznata pevačica Teodora Džehverović operisana je na Badnje veče zbog ciste koja joj je pukla na jajniku, a sada je otkrila da je izašla iz bolnice.

Teodora je podelila fotografiju na kojoj je pozirala sa maskom preko lica  i slušalicama na ušima, a potom je otkrila da se podvrgla hiperbaričnoj terapiji.

teodora džehverović
Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Ipak, sudeći prema njenim novim objava, reklo bi se da je pevačica dobro i da se oporavlja, a mnoge je raznežilo kada su videli kako se njena majka brone o njoj.

Podsećamo, Teodore nekoliko dana nije bilo na društvenim mrežama nakon čega se javila pratiocima i otkrila šta je bio uzork njene hitne operacije.

– Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana.Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo. Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba“, napisala je tada na svom Instagram storiju Teodora, pa dodala:

“I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News