Pretraži

POSTAJE OTAC PO PRVI PUT: Poznati glumac i njegova izabranica oduševili lepim vestima!

Showbiz
0
robert patinson
Foto: Instagram printscreen/robertpattinsonofficial

Holivudski glumac, Robert Patinson, koga publika pamti po ulozi Edvarda u hit triologiji „Sumrak“, i njegova izabranica, glumica i pevačica, Suki Voterhaus, obradovali su fanove lepim vestima.

Naime, ovaj par će se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Iako se trude da svoj privatni život zadrže dalje od očiju javnosti, Sukini fanovi već neko vreme spekuliše o trudnoći ove zvezde.

Pre izvesnog vremena ona je nastupala na jednom festivalu, prilikom čega je ponela belo odelo, a mnogi su zbog njenog stomaka pomislili da je zvezda u drugom stanju.

Suki je sada potvrdila ove spekulacije u toku nastupa na jednom festivalu u Meksiku.

„Nosim nešto svetlucavo danas zato što sam mislila da će vam to odvući pažnju od nečeg drugog što se dešava. Mada nisam sigurna da uspevam“, našalila se ona pokazujući svoj trudnički stomačić.

I pre njene potvrde, izvor za ET je otkrio da Suki i Robert očekuju prvo dete.

„Suki Voterhaus i Rob Patinson očekuju njihovo prvo zajedničko dete. Ona je toliko srećna, uzbuđena i zahvalna na ovom iskustvu. Suki i Rob su preslatki zajedno“, naveo je izvor.

Podsetimo, par je u vezi još od 2018. godine, a ono što je neverovatno jeste da su prvo zajedničko pojavljivanje kao par imali tek 2022. godine na Diorovoj reviji. U februaru 2023. godine, par je napravio sledeći veliki korak u njihovoj vezi i kupili su zajedničku vilu u Los Anđelesu.

  1. godine, Patinson je progovorio o ljubavnom životu i otkrio zašto se toliko trudi da sakrije izabranicu i njihov odnos od javnosti.

„Ako pustite ljude unutra, to umanjuje vrednost ljubavi. Ako bi vas stranac na ulici pitao za vašu vezu, mislili biste da je to jako nekulturno. Ako postavite zid, sve se bolje završi“, naveo je on tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz