Pretraži

ONI SU NAJZGODNIJI MUŠKARCI U 2023. GODINI: Objavljena lista lepotana o kojima je u protekloj godini BRUJAO svet!

Showbiz
0
zak efron
Foto: Youtube printscreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

U prethodnoj godini u medijima smo često mogli da vidimo veliki broj prezgodnih poznatih muškaraca, a sada je objavljena lista najzgodnijih –  ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da većina ima više od 40 godina!

Na ovoj listi 1. mesto zauzima Kim Tae-Hjung, južnokorejski pevač i tekstopisac koji ima 27 godina.

Drugo mesto je zauzeo glumac koji nas je sve osvojio još u tinejdžerskim danima, a u pitanju je Robert Patinson, koji u Holivudu i važi za miljenika žena.

Odmah iza Patisona se nalazi indijski glumac Hirthik Rosan koji se izborio za svoje mesto u filmskoj industriji zahvaljujući svojim odlučnim glumačkim veštinama i šarmantnoj ličnosti. Četvrto mesto je zauzeo još jedan glumac, a to je Tom Holand, britanski glumac koji je široj javnosti poznat kao jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu, a na 5. mestu de našao Dejvid Bekam, bivši engleski profesionalni fudbaler.

Screenshot: Instagram/davidbeckham

Pored ove petorice koji su se našli na vrhu liste, na ovom spisku se našao i Bredli Kuper koji je zauzeo 8.mesto, kao i Zek Efron koji se našao na 10. mestu.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da su se na ovoj listi našli i muškarci koji imaju pre 40, ali su  u odličnoj formi. Konkretno, na listi je Ben Aflek koji ima 51, Dejvid Geta koji je 7. novembra proslavio 56. rođendan i Mark Volberg koji ima 52 godine.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na spisku muškaraca u vrhunskoj formi našao se i Zlatan Ibrahimović koji ima 42 godine, a koji svakim svojim pojavljivanjem u javnosti privuče veliku pažnju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz