Pretraži

PONOVO NASTUPA: Samo dva meseca nakon porođaja Marija Mikić se našla pred svojom publikom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Marija je sada mama devojčice Đurđe, koja ima nepunih godinu dana, i sina, ali pevačica je ostala verna i svojoj ljubavi prema muzici.



Mnoge je iznenadilo to što je Marija izabrala da nastupa gotovo do samog kraja svoje druge trudnoće, ali kako je sama isticala to joj ne pada teško, te uživa da vidi i oseti ljubav svoje publike.

Zato je odlučila i da se samo dva meseca nakon porođaja vrati nastupima i svojim fanovima priušti nezaboravno leto uz njen glas i hitove.

Ona je početkom juna zabežila svoj prvi nastup, za kojim su usledili i drugi i treći, te na svom Instagramu redovno kači snimke na kojima njena publika jednoglasno peva njene pesme.

Čini se da novopečenoj mami ništa ne pada teško, pa na njenim društvenim mrežama možemo videti da ni posao majke nije zapostavljen i često deli i trenutke iz porodičnog doma.

Nakon što je objavila da se vraća pevanju, Marija je napisala "Mama se vratila" i okačila datume njenih nastupa koji sežu čak do oktobra, te smo sigurni da će pevačica ovog leta imati pune ruke posla.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz