Pretraži

Prvi susret majke i ćerke posle tri godine! Nakon porodične drame i šokantnih priča da joj je mama preotela dečka, Noa i Tiš Sajrus ponovo na okupu

Showbiz
0
Credit: Todd Williamson / Avalon / Profimedia

Tiš i Noa Sajrus su po svemu sudeći na putu ka pomirenju nakon neočekivane drame oko Tišinog sadašnjeg supruga, Dominika Pursela, do koje je došlo pre nekoliko meseci.

Majka i ćerka su uhvaćene zajedno u Los Anđelesu u ponedeljak, 29. jula, prema fotografijama koje je objavio Daily Mail. Noa (24) je odabrala izgled bez šminke, noseći trenerku i majicu, dok je Tiš (57) nosila široke pantalone i duksericu, kao i velike sunčane naočare.

Povodom njihovog susreta, svedoci su izjavili da je Noa „stigla u Tišinu kuću u 13 časova; dvadesetak minuta nakon što je njen bivši dečko i sada – očuh, Dominik Pursel, otišao u svom kamionetu sa dve daske za surfovanje pozadi.“

„Otuđena majka i ćerka provele su više od dva sata u centru koji nudi finansijsko upravljanje i pravne savete“, otkriva izvor.

Ovo je prvo pojavljivanje majke i ćerke u javnosti u poslednje tri godine. Svađa do koje je došlo između Tiš i Noe dospela je u medije u februaru kada je Us Weekly objavio vest da je Noa bila u vezi sa sadašnjim mužem svoje majke pre nego što je Tiš počela da se zabavlja sa njim.

Prema izvoru, Noa i Dominik (54) su bili u vezi „oko 8 do 9 meseci“ ali su „imali problema“. Tiš je nakon toga javno objavila vezu s Purselom, a venčali su se 2023. godine nakon godinu dana zabavljanja. Njihovom venčanju prisustvovale su Brendi, Trejs i Majli Sajrus, dok su Noa i Brejson bojkotovali venčanje.

Mesec dana kasnije, drugi insajder je nagovestio da Tiš nije želela da uopšte radi na odnosu i pomirenju sa otuđenom ćerkom. Ova situacija dovela je do toga da se Noina sestra, svetska zvezda Majli Sajrus našla u sredini.

„Majli je slomljena što je njena porodica razdvojena“, rekao je izvor u martu, dodajući da Majli „veruje da je porodični raskol trenutno nepopravljiv.”

Pre nego što se venčala sa Dominikom, Tiš je bila udata za Bilija Reja Sajrusa. Bivši par, koji ima decu Majli, Nou i Brejsona, rastao se 2020. godine nakon više od dve decenije braka. (Tiš je takođe majka Brendi Sajrus i Trejsa Sajrus iz prethodne veze.)

Bili Rej (62) je takođe nedavno dospeo u medije kada je Us Weekly dobio snimak na kom se kantri pevač svađa sa otuđenom suprugom Fajerouz. Audio snimak, koji je postao viralan početkom ovog meseca, prikazuje Bilija Reja kako govori o svojoj deci dok o sebi priča u trećem licu.

„Svi znaju da je taj đavo pravi kreten“, rekao je između ostalog Bili Rej u jednom snimku govoreći o Majli Sajrus.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz