Pretraži

Pomirenje na pomolu?! Princ Hari i Megan Markl izdali zvanično saopštenje nakon navoda o „nestanku“ Kejt Midlton

Showbiz
1
megan markl princ hari
Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

Interesovanje javnosti za kraljevsku porodicu i misteriozni „nestanak“ princeze od Velsa i buduće kraljice Kejt Midlton ne prestaje da jenjava.

Podsetimo, Kejt Midlton je u januaru imala operaciju abdomena, nakon koje se povukla sa svojih dužnosti, a prema zvaničnom saopštenju Bakingemske palate princeza je uzela neko vreme kako bi se na adekvatan način oporavila od zahvata, a svojim obavezama će se vratiti posle Uskrsa.

Sve ovo ne bi bilo čudno da supruga princa Vilijama od tada nijednom nije viđena u javnosti, a manipulacije sa njenim fotografija ne prestaju.

Najpre su američki portali objavili navodnu sliku sa princeze u kolima sa njenom majkom. Ove fotografije su posle nekog vremena izbrisane kada su se pojavile insinuacije da na slikama nije ona, već njena sestra Pipa Midlton, a palata se nikada nije oglasila povodom fotografija.

Potom je 10. marta, povodom Dana majki, objavljena fotografija Kejt sa njeno troje dece, koju su mediji potom povukli zbog sumnji da je sa njima „manipulisano“. I sama princeza se oglasila kratkom porukom na zvaničnom profilu navodeći da je ona sama obrađivala pomenute slike.

Zbog njenog „nestanka“ internet bruji o potencijalnim teorijama zavere, a ceo svet se pita šta se dešava sa Kejt Midlton?!

Sada su se ovim povodom oglasili otuđeni članovi kraljevske porodice princ Hari i njegova supruga, Megan Markl.

Američki portal „Page Six“ je najpre istupio sa navodnom izjavom neimenovanog izvora koji je rekao da je ovaj par celu situaciju prokomentarisao rečima da se „ovakva greška sa obrađivanjem fotografija nikada ne bi desila Megan, jer ona jednostavno vodi previše računa o detaljima“.

Međutim, sada se potparol Harija i Megan oglasio za „Newsweek“ i kratkom porukom naveo da pomenuta izjava nije potekla od njih.

„Uz dužno poštovanje Pejdž Siksu, ovi navodi nisu došli sa naše strane“, zvanična je izjava poznatog para.

Pored toga, magazin „The Mirror“ otkriva da Megan Markl ima veliku želju da se pomiri sa Kejt Midlton, naročito sada u jeku njenih zdravstvenih problema zbog velike zabrinutnosti za zdravlje princeze.

Megan je više puta pokušala da se obrati preko svojih kanala u Kensingtonskoj palati kako bi pokušala da vidi ima li neke šanse da se pomiri s Kejt. Ovo je definitivno delimično zato što je Megan iskreno zabrinuta za Kejtino zdravlje, ali vidi to i kao priliku da popravi imidž o trajnoj ljutnji u kraljevskoj porodici“, navodi kraljevski biograf Tom Kvin, međutim Bakingemska palata se za sada protivi ovom pomirenju, te je Kejt dobila savet da se ne upušta u dublju komunikaciju sa Megan.

Kejt neće želeti da se sazna kako odbija ovo, ali će poslušati savete, a savet je, koliko čujem, do sada definitivno – ne rizikuj.“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz