Pretraži

Veliki povod za slavlje u porodici Đogani, Luna se prva oglasila emotivnim rečima

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Juče je porodica Đogani proslavila važan dan, čestitke su pljuštale sa svih strana, a među prvima se emotivnom porukom oglasila Luna Đogani.

Luna i Nina Đogani od detinjstva privlače veliku pažnju javnosti zbog popularnosti svojih roditelja, poznatih izvođača devedesetih, Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Uprkos „slavi od detinjstva“, njih dve su se razvile kao samostalne i snažne žene.

Luna je sada mama dve prelepe devojčice koje je dobila u braku sa Markom Miljkovićem, i svojim životom, ali i svakodnevnim objavama na Instagramu predstavlja uzor mnogima, i pokazuje kako izgleda zdrava i srećna porodica puna ljubavi i sreće.

Sa druge strane Nina je dobila status poznate influenserke čiji život putem društvenih mreža redovno prati preko 100 hiljada ljudi, koje ona oduševljava svojim objavama.

Ona je već godinama aktivna na društvenim mrežama i ima veliki broj fanova. Popularna influenserka je sada napunila 19 godina, a među prvima su joj je čestitku uputila Luna Đogani.

„Mojoj ludači, prelepoj, predivnoj sestri srećan rođendan! Devojci sa ogromnim srcem, dušom! Uvek si bila posebna i svoja, ostani takva i pametna u glavu! Verujem u tebe i želim ti samo zdravlje, sreću i ljubav!“, napisala je Luna emotivnu čestitku, pa se prisetila trenutka kada je Nina upotpunila njen život.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

“ Od prvog dana sam bila najsrećnija što sam dobila moju seku. Niki moju ludu i opičenu“, dodala je Luna.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Ovim predivnim čestitkama se pridružila i njihova mlađa sestra, koju je Anabela dobila u svom drugom braku,  koja je putem svog Instagram profila takođe čestitala Nina, a Luna je i tu čestitku podelila na svom nalogu.

“ Zdravo, Nina sestro! Da li se sećaš kada si pojela smrdibubu ili kada si me skoro udavila u bazenu? Ili kada si probušila pupak, pa si brže-bolje pustila? Kada si išla na ten pa ti je pukla zenica, ili kada si eksperimentisala sa bojenjem kose i prvo si postala plava, a onda si je odmah obojila u crno? To su bile nezaboravne avanture! Ali bez obzira na sve, ti si i dalje moja sestra koju volim iz sveg srca. Srećan rođendan, Nina! Neka ti ovaj dan bude ispunjen ljubavlju, smehom i bez pucanja zenice!“, napisala je u dečjem stilu mlađa sestra poznatih influenserki.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Osim Lune, ovu čestitku je podelila i Nina, pa je napisala:

„Blankicina čestitka za rođendan, ali me izbacila sa Instagrama“, našalila se ona.

 


BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz