Pretraži

Planirala dete sa 12 godina mlađim dečkom, a onda je usledio krah: Otkriveni razlozi raskida Kim Kardašijan i Odela Bekama

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Iako se činilo da ova Kardašijanka uživa u novoj ljubavi, izgleda da je došao kraj, te da je Kim opet sama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Nedavno se pojavila informacija da je Kim raskinula svoju vezu sa Odelom Bekamom posle šest meseci, a koji je razlog i zašto nije potrajala veza ova popularna Kardašijanka nije zvanično potvrdila.

Navodno je Kim sredinom 2023. godine počela da izlazi sa poznatim američkim fudbalerom Odelom Bekamom. Tada se sve činilo sjajno i nije bilo nikakvih naznaka da ovaj par neće potrajati, međutim stvari ipak nisu išle baš po planu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj)

Iako je Kim starija od ovog fudbalera 12 godina, to njima nije stvorilo nikakvu barijeru. Trenutak kada je njihova veza bila potvrđena dogodio se na dodeli Oskara kada su viđeni u zajedničkom društvu, te su delovali veoma prisno.

Kako neki izvori navode oni su bili jako srećni zajedno, a u jednom trenutku su planirali i da se ostvare u ulozi roditelja zajedno, ali je došlo do kraha.

Prema navodima Daily Mail-a, par se „trenutno više ne viđa“, međutim formulacija te rečenice, posebno uključivanje „trenutno“, sugeriše da bi ovaj raskid mogao biti privremen.

Zašto je Kim Kardashian prekinula sa Odelom Bekamom?

@dailymailshowbiz Kim Kardashian and new boyfriend, Odell Beckham Jr. were spotted together for the first time since going exclusive with their budding romance while at The Wynn in Las Vegas on Saturday. #fyp #kimkardashian #kimk #dating #odellbeckhamjr #football #americanfootball #vegas #exclusive #superbowl #showbiz #celebs #kardashians #taylorswift #traviskelce #nfl #usher ♬ original sound – sped up audios &lt3

Iako ni Kim ni Odel nisu komentarisali navodni raskid, njihov prekid došao je nakon što su se pojavile informacije da je Kim bila za ideju da ima još jedno dete, ovog puta sa sportskom zvezdom.

List je izvestio da je Kim želela da ima peto dete sa Odelom, što je možda imalo pritisak na njihovu novu vezu, posebno imajući u vidu da Odel već ima jedno dete, a Kim četvoro, ali za sada ovo je samo spekulacija.

Odel ima sina sa bivšom devojkom i influenserkom u oblasti fitnesa, Lauren Vud. Par je bio zajedno četiri godine, a raskid su potvrdili u septembru 2023. godine, upravo pre nego što je Odell viđen sa Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim i Odel nikada nisu javno potvrdili svoju vezu, a početkom februara izvor je rekao Daily Mail-u da „Kim želi da zadrži svoj ljubavni život što je više moguće privatnim sada. Želi da zaštiti svoj privatni život malo više nego što je to činila u prošlosti.“

Ovo ima smisla nakon što su mediji senzacionalizovali njen odnos sa Pitom Dejvidsonom, a koji se nije baš najbolje završio. Međutim, primećeno je da je navodni dečko pratio Kim nakon Vanity Fair Oscars zabave, iako je par stigao na crveni tepih odvojeno.

Prema navodima magazina People, „nije bilo puno javnog pokazivanja naklonosti kao kod nekih drugih parova, ali je bilo puno dodirivanja i bili su blizu jedno drugog celo vreme“. Kako još navodi ovaj list, par je bio „oprezan da ne budu previše jedno uz drugo, ali je bilo puno hemije, i otišli su zajedno.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Raskid para je šokirao fanove koji su nedavno mislili da se par dobro slaže nakon što je Kim objavila selfi na svom Instagramu, sa tekstom koji je glasio, “nedostaješ mi“.

Fanovi su pretpostavili da se odnosi na Odela, što je moguće da jeste, ali sada ‘nedostaješ mi’ zvuči malo drugačije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Bilo je nedavnih glasina da Odel čak planira da pređe iz Baltimore Ravensa u Kansas City Chiefs, tim za koji igra dečko Tejlor Svift, Trevis Kels.

Ova promena bi značila da bi Bekam bio bliže Los Anđelesu i samim tim bliže Kim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz