Pretraži

„Vidim da su mnogi u čudu“: Anja Bla odgovorila na brojne spekulacije, od Bake Praseta i dalje ni traga ni glasa

Influence
1
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Dešavanja oko popularne influenserka Anje Bla i jutjubera Bake Praseta ne prestaju da intrigiraju javnost, a po mišljenju mnogih Anja je na mrežama aktivnija nego ikada.

Nakon što se na kratko povukla sa društvenih mreža, Anja se prošle nedelje vratila i obavestila svoje pratioce da je prolazila kroz težak period, ali da će sada nastaviti normalno sa svojim kontentom. Međutim, niz dešavanja oko nje i Bake Praseta pokrenuo je brojne spekulacije o njenom životu i njihovom odnosu.

Za popularnog jutjubera se navodi da je upao u ozbiljne dugove, te da je ovo razlog njegovog povlačenja sa svih društvenih mreža. O tome je i on sam govorio, a potom su usledili Anjini snimci u drugom stanu. Njihovim vernim pratiocima nije promaklo da ga je influenserka otpratila sa Instagrama, kao i njegova dva najbliža druga.

I dok mnogi sumnjaju da se radi o još jednom prenku proslavljenog jutjubera, on sam tvrdi da je u teškoj situaciji, te je počeo i da rasprodaje svoje skupocene automobile kako bi se izvukao iz problema.

Anja se povodom cele situacije nije oglašavala, a u poslednjih nekoliko dana objavljuje više snimaka i slika nego ikada, kako njeni fanovi tvrde.

Njeni komentari na novim objavama, kako na Instagramu, tako i na TikToku su preplavljeni pitanjima gde je Baka Prase, šta se dešava sa njima, kao i njenim skupocenim automobilo koji je dobila od njega za rođendan, a koji jutjubem po svemu sudeći sada prodaje. Ipak ona je sada odlučila da otkrije šta se krije iza njenih sve učestalijih objava.

„Iskoristila sam subotu jer je bio suncan dan da se malo snimam. Napravila sam tri reela, ostao mi je još jedan da objavim. Vidim da su mnogi u čudu što sam ovako aktivna, ali ja inače tako odvojim dan za snimanje/slikanje i napravim više objava i onda sam mirna neko vreme“, napisala je Anja.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Iako je Anja aktivna na društvenim mrežama, Baka Prase se i dalje drži podalje od javnosti, te se mnogi pitaju šta je prava istina u novonastaloj situaciji.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence