Pretraži

„Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana“: Dženifer Lopez obelodanila ljubavna pisma koja joj je slao Ben Aflek, glumac ostao zatečen

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez je ljubavna pisma koja joj je svojevremeno pisao njen suprug glumac Ben Aflek, iskoritila za svoju karijeru.

Vest da Dženifer Lopez nakon deset godina izbacuje novi studijski album koji će nositi naziv „This Is Me … Now“ je i više nego obradovala njene fanove. Ona je takođe najavila i dokumentarac pod istim nazivom u kom će biti prikazano kako je nastao album, a u jednom delu dokumentarca, kako prensoi magazin „Variety“ vidi se scena gde je ona pozvala muzičare u svoj dom kako bi im dala pristup ljubavnim pismima koje je Ben pisao za nju.

U dokumentarcu se vidi kako Ben ulazi u sobu u momentu kada im ona daje pisma, koja je glumac nazvao „Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana“, pa ostaje poprilično zatečen.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Zaista sam pronašao lepotu i poeziju, a sada i ironiju, u činjenici da je ovo najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana. Ako pravite zapis o njoj, to izgleda kao da je zapravo pričate – rekao je on snimateljima.

Inače, ovo nije prvi put da pevačica iznosi u javnost ova pisma. U prethodnom tizeru za dokumentarac, koji je objavljen u novembru, prikazana je Dženifer dok drži Benovo pismo iz 24. decembra 2002. godine.

– Život je težak, ali si ti slatka. Hvala na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cveće. Rekla si mi da ti ga nikada nije dosta. Verujem ti – stajalo je u pismu koji je potpisan sa jednostavnim „B“.

Podsetimo se, Dženifer Lopez i Ben Aflek prvi put su se verili 2002. godine, nakon čega je usledio raskid, a dve decenije kasnije i pomirenje! Oni su u avgustu prošle godine uplovili u bračne vode, a od tada uživaju u svojoj ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz