Pretraži

OVAKO JE LUNA ĐOGANI IZGLEDALA U DETINJSTVU: Isplivao snimak njenog PRVOG NASTUPA, pridružila se na sceni Anabeli i Gagiju! (VIDEO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Popularna influenserka Luna Đogani je, zahvaljujući poznatim roditeljima, na javnoj sceni gotovo od samog rođenja.

Luna potiče iz čuvene denserke porodice Đogani, a njeni roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas su 90tih bili jedna od najpopularnijih grupa na našim prostorima, „Funky G“.

Nakon njihovog razvoda, oni su svoje karijere nastavili samostalno i dok je Gagi pokušavao da nađe zamenu za Anabelu, ona je započela svoju solo karijeru. Denser se danas više ne bavi aktivno muzikom, dok Anabela ima nastupe nekoliko puta mesečno.

Svoj talenat su po svemu sudeći preneli na stariju mezimicu, te se Luna upustila u pevačke vode nakon učešća u rijalitiju i 2019. godine izbacila svoj prvenac pod nazivom „Deveti krug“. S obzirom na to da se i pre toga aktivno snimala za društvene mreže i bavila influensingom, mnogi su još tada komentarisali da je i talenat za ples i igru nasledila od mame i tate, kao i da bi trebala da se oproba u ovim vodama.

Ipak, ono što njenim fanovima nije bilo poznato jeste to da Luna svoje vokalne mogućnosti nije prvi put pokazala 2019. godine, već sa samo 4 godine.

luna đogani
Foto: Youtube printscreen

Naime, ona se davne 2000-te godine našla na velikom koncertu grupe „Funky G“ i sa svojom mamom zapevala njihovu dobro poznatu pesmu „Tebi“.

luna đogani
Foto: Youtube printscreen

Mala Luna je izašla na scenu i oborila sve sa nogu svojom samouverenošću, a među brojnim komentarima izdvojili su se oni koji su zaključili da je influenserka već tada plenila neodoljivom harizmom.

Luna se više ne bavi aktivno pevanjem, iako je pre manje od godinu dana nakon duže pauze izbacila novu pesmu. Ipak, ona je istakla da će se muzikom baviti isključivo „iz zadovoljstva“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz