Pretraži

LUNA ĐOGANI PRVI PUT U IZLASKU NAKON POROĐAJA: Njen stajling oduševio sve! (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Poznata influnserka Luna Đogani sinoć je prvi put izašla u provod nakon porođaja, a povod je bio i više nego lep.

Porodica Đogani je nedavno imala veliki povod za slavlje nakon što se poznata influenserka Luna Đogani porodila i na svet donela malu Lanu. Ovo je izazvalo veliku radost kod svih članova porodica Đogani i Miljković, a Luna je odmah posle porođaja osim ćerkama krenula da se posvećuje i sebi, što je za svaku pohvalu i odmah sve oduševila svojim izgledom, a sada se pojavio novi povod za slavlje.

Naime, roditelji Lunine i Markove kume, Jelene Kukuljac proslavili su 30 godina braka, a ovoj prelepoj porodičnoj proslavi prisustvovali su i Luna i Marko. Luna je, slobodno možemo primetiti, izdominirala svojim stajlingom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Ona je za ovu priliku odbrala zeleni komplet, široke pantaone i lepršavu dugu tuniku. Uz ovaj komplet ona je uparila svetluce špicaste cipele na štiklu i torbicu u zlatnoj boji. Njena šminka je u potpunosti pratila eleganciju njene odvene kombinacije, a ova „ponovo plavuša“ je blistala na slikama koje je postavila na svom Instagramu.

Inače, dok je pokušavala da se snimi, Luni je sasvim neočekivano u kadar upao njen muž Marko Miljković, što je influenserku zaista nasmejalo.

– Obožava da uleti- napisala je Luna, pa odmah rekla Marku da izađe iz kadra.

LUNA ĐOGANI
Foto: Instagram printscreem/luna_djogani

Po osalim objavama koje su Marko i Luna, ali i ostali gosti veselja postavljali tokom večeri vidi se da su se svi i više nego dobro proveli, a Luna je kumovima poželela sreću povodom njihovog jubileja.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz