Pretraži

Ovako izgleda jedan dan sa Miljkovićima: Fanovi oduševljeni prizorom, tvrde da je samo OVO nedostajalo!

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpopularnijih parova na našoj javnoj sceni Luna Đogani i Marko Miljković obradovali su svoje pratioce pokazavši kako izgleda jedan dan u njihovoj porodici.

Poznato je da se Luna i Marko pored dosta posla vezanog za influensing uvek trude da se maksimalno posvete svojim mezimicama i da svaki slobodan trenutak posvete uživanju sa njima.

Porodične vrednosti i skladan život za koji se ovaj par zalaže je ka njima privukao veliki broj fanova koji uvek sa nestrpljenjem iščekuju svaku njihovu novu objavu.

Miljkovići su sada, putem videa koji su postavili na svom jutjub kanalu, pokazali fanovima kako izgledan jedan njihov dan dok su uživali u druženju sa prijateljima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

„Idemo malo da uživamo, porodično, u fin i lep restoran“, rekla je Luna, na šta se Marko nadovezao:

„Spakovali smo se danas, lepo vreme 27 stepeni u Beogradu. Probudili smo se, idemo jedan dan da provedemo, pa ono, manje više priroda, zezanje. Tamo su neke ćurke, kokoške, ima svačega, domaćih životinja“, objasnio je on pa dodao:

„Poveli smo i vas, da provedete jedan dan sa Miljkovićima“, započeli su oni video.

Miljkovići su u ovom klipu pokazali kako su uživali u sunčanom danu u jednom restoranu, sa prijateljima, gde su se deca igrala sa životinjama, a za kraj klipa Luna je sumirala kako je taj dan protekao:

„I evo ga, kraj dana je došao, proletelo je. Bogami smo bili skoro ceo dan, kreće da pada mrak, sunce odlazi“, istakla je ona, pa prokomentarisala svoje ćerke:

„Ja imam decu koja kada čuju moj glas, odmah počinju da plaču“, objasnila je influenserka, nakon čega je rešila da umiri mlađu ćerku, pa je Marko nastavio sumiranje.

„Super nam je bilo, Mia se baš izigrala, izvrtela se tamo sa nekim kokoškama, krala je kokoškama jaja“, na šta je Luna dodala:

„Rekla sam im da to nije lepo, mada deca ne znaju. Oni su tamo otvorili ono od kokoške, ušli, Boga pitaj šta su sve radili, ali dobro. Mii je bilo super, uživala je, nama je isto bilo lepo, beba je spavala dobro, tako da ono, dobar, lep dan. Po lepom vremenu ja volim kada nisam kući, tako da nama je bilo super“, završili su oni.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Ovaj klip je kao i svaki koji oni objave naišao na veliko odobravanje i pozitivne komentare fanova:

„Koje iznenađenje. Prelep klip da gledamo u nedelju. Pozdrav Miljkovići“, „Uživajte u lepom i sunčanom danu sa svojim curicama dragi Miljkovići!!!“, „Ovo je nedostajalo, svo četvoro da vas vidimo. Hvala vam za presladak klip“, „E ovo je iznenađenje i prelep vikend proveden sa vama. Uživali smo uz Miu i Lanu, naše dve slatkice drage. Miljkovići divni ste“, bile su samo neke od mnogobrojnih pohvala koje su se pronašle ispod njihovog klipa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz