Pretraži

Ovaj trend prate sve poznate dame! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/antoninalukic Instagram/imfashionbabe Instagram/tamara

Ovaj novi make up trend zaludeo je korisnice Instagrama i Tiktoka, te na različite načine devojke pokušavaju da naprave trik na svom licu i dekolteu.



Ispravu su to pripadnice lepšeg pola to radile šminkom, dok sada već za par stotina dinara možete da kupite sprej u drogerijama koji vam napravi savršene pegice.

Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki Tamara Kalinić je u aprilu ove godine o pegicama pisala na svom blogu. Ona je istakla da je ovaj trend savršen za proleće i leto, jer vam daju odličan izgled uz blago uvijenu kosu i malo maskare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)



Dunja Jovanić je odabrala da joj lažne pegice upotpune izgled za fotkanje za njen brend Bebe. Ogrtač u bež boji, podignuta kosa, i malo pegica oko nosa. Definitivno da ovaj make up trend ide najbolje uz što prirodniji i opušteniji izgled.
 


Influenserka Antonina Lukić koja preti da postane jedna od najpraćenijih kod nas je definitivno želela da pegice stavi u prvi plan. Mišljenja su bila podeljena na one kojima se jako dopada ovaj izgled i na one koji misle da je preterala sa količinom.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 18 (@antoninalukic)


Koje poznate dame su još isprobale ovaj trend možete pogledati u našem novom izdanju emisije IDJMASH u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz