Pretraži

Ova influenserka je nova devojka Sergeja Pajića? (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sergej Pajic

Naime, s obzirom na to da Sergeja mnogi pamte po ljubavnoj vezi sa tiktokerkom Uki Q, pratioce je zanimalo da li je u međuvremenu pronašao svoju lepšu polovinu, a izvođač je tada indirektno nagvestio da je u vezi.



On je postavio fotografiju na kojoj se vidi kako se mladić i devojka drže za ruke u kolima, a pretpostavlja se da su u pitanju popularni muzičar i njegova potencijalna devojka, kojoj nije želeo da otkrije identitet.

Upravo to zaintrigiralo je njegove fanove da saznaju o kome se radi, a na platformi Tiktok osvanuo je jedan video koji je svima privukao pažnju.

Kako se vidi na snimku, nekoliko Pajićevih vernih fanova smatraju da je izvođač u vezi sa tiktokerkom Sandrom Dedijer.

@barbin_fp13

@tiktok post this on fpy!
♬ Elixir – Caneras

 

Sergejeva nova devojka, tako da znate nije ni Teodora ni Ema nego Sandra. Zahvalite nam posle – napisali su oni.

Do tog zaključka su došli tako što su pronašli nekoliko njenih fotografija koje je Sergej lajkovao i komentarisao, i to najčešće sa emotikonima srca, što mu je ona potom i uzvratila u komentaru.

Takođe, Pajić je juče objavio i sliku na kojoj se ljubi sa nepoznatom devojkom koja je okrenuta leđima.

Iako se na prvu ne vidi ko je ona, oštro oko obožavaoca uočilo je da devojka na toj fotografiji ima identične bele patike u kojima je nekoliko puta pozirala i Sandra Dedijer.

Da li je u pitanju samo sličajnost ili su njih dvoje zaista uplovili u emotivnu vezu nije poznato jer se izvođač po ovom pitanju još uvek nije javno oglašavao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz