Pretraži

OTRGAO SE KONTROLI, PRETERAO JE: Rada Manojlović šokirana postupkom Milana Stankovića, javno iznela svoje mišljenje

Showbiz
2
rada manojlović
Photo: Instagram/radamanojlovic

Prošle su godine otkada su Rada Manojlović i Milan Stanković raskinuli, ali njihovo ime se i danas zajendo spominje, a pevačica je nedavno prilikom jednog intervjua odgovorila na pitanje o poznatom pevaču.

Naime, Milan je prethodno veče viđen na jednoj rejvi žurki u Beogradu nakon snimaka iz manastira i navoda da je upisao teološki fakultet. Pevačica je ostala šokirana nakon što su joj saopštili vesti pa je odgovorila:

– Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera – ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako – rekla je Rada za Blic.

Pevačica je ovom prilikom i govorila o svojim na finansijama, pa je na pitanje šta će sa novcem koji zaradi od nastupa odgovorila:

– Prvo mora da se pokrije minus, sada sam sve uložila u album, to je moje ulaganje u budućnost, red je da se kupi i neka nekretnina – rekla je iskreno Rada.

Podsetimo se, pevačica je nadavno šokirala sve kada je isplivao snimak kako peva na veselju na sred livade, a tom prilikom su svi komentariali njen stajling.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz