Pretraži

OGLASILA SE BIVŠA VERENICA METJUA PERIJA: Potresnim rečima se oprostila od pokojnog glumca

Showbiz
0
metju peri
Foto: Youtube printscreen/ABC News

Poznati glumac Metju Peri preminuo je pre dva dana, a mnoge poznate ličnosti i njemu bliski ljudi oprostile su se od glumca preko svojih društvenih mreža.

Sada se konačno oglasila i njegova bivša verenica Moli Hurvic.

– Volela bih da svet priča o tome koliko je Peri bio talentovan. I zaista je bio veoma talentovan –  započela je objavu Horvic i nastavila

U objavi na Instagramu, Moli je prikazala sliku Metjuove siluete postavljene na zimskom pejzažu grada. Ona se prisetila trenutka kada je sedela u prvom redu dok se Peri sa ostatkom ekipe iz „Prijatelja“ osrvnuo na svoje učešće u hit sitkomu, pre nego što je objavljeno ponovono okupljanje u maju 2021.

– Kako se ponovno okupljanje ekipe ‘Prijatelja’ približavalo, pogledali smo ceo šou zajedno. ‘J*** bio sam tako dobar ovde…da li si to videla???’ govorio je. Premotali smo i prostudirali scene. Naše poštovanje i cenjenje humora su ono što nas je povezalo. Biti sa njim u trenutku dok otkriva koliko je brilijantan je bilo magično –  stoji u njenoj objavi.

metju peri moli harvic
Foto: DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

– Ali, očigledno sam znala tog čoveka i na drugačiji način takođe. Dok sam ga volela dublje nego što sam mogla da pojmim, bio je komplikovan i uzrokovao je bol koji do tada nisam upoznala. U mom odraslom životu, niko nije izvršio takav uticaj na mene kao Metju Lanford Peri. Imam neverovatnu zahvalnost za to, za sve što sam naučila iz naše veze. Meti, osećam olakšanje da si u miru –  završila je.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Sa poznatom menadžerkom Metju je bio od 2018. do 2020. godine, a ovo je bila njegova poslednja veza. Krajem 2020. Metju je izjavio za medije da je odlučio da zaprosi „najbolju ženu na svetu“, međutim šest meseci kasnije i ova veza je ugledala kraj.

– Kupio sam prsten jer sam se bojao da će me ostaviti. Nisam hteo da budem povređen i sam za vreme kovida. Znala je da sam ‘leteo’ na 1,800 miligrama hidrokodona i opet je rekla ‘da’ – istakao je, pa dodao kako po povratku sa te švajcarske rehabilitacije nije imao pojma kako je to veren.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz