Pretraži

„BILI SMO PORODICA“: Neutešna petorka „Prijatelja“ izdala zajedničko saopštenje povodom smrti Metjua Perija

Showbiz
1
prijatelji metju peri
Foto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia

Pre dva dana svet je šokirala i rastužila vest o iznenadnoj smrti glumca Metjua Perija, a poznate ličnosti i fanovi ne prestaju da se opraštaju od voljenog glumca.

Metju Peri ostao je upamćen po ulozi Čendlera Binga u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, „Prijatelji“, te se fanovi širom sveta opraštaju kako od glumca tako i od njegovog lika uz brojne poznate fraze iz serije.

Poznato je da je ekipa „Prijatelja“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudoru, Dejvid Švimer, Met LeBlank i Metju nakon snimanja ostala u sjajnim odnosima. Često su isticali da su postali porodica, kao i da su se više puta bili tu jedni za druge u teškim situacijama.

Iz ovih razloga su svi iščekivali njihovo oglašavanja povodom ove tragedije, a sada su ovo petoro glumaca izdali zajedničko saopštenje i istakli koliko su pogođeni ovom tragedijom.

„Potpuno smo razoreni gubitkom Metjua. Bili smo više od prijatelja, bili smo porodica. Toliko je toga što želimo da kažemo, ali sada ćemo uzeti trenutak da žalimo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. S vremenom ćemo reći više kada budemo bili u stanju. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Metijevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta.“

Izjava je došla nakon saopštenja koje su zajedno izdali kreatori serije Marta Kaufman i Dejvid Krejn, kao i glavni producent Kevin Brajt.

„Šokirani smo i duboko, duboko pogođeni tugom zbog smrti našeg voljenog prijatelja Metjua. I dalje nam se čini nemoguće. Sve što možemo da kažemo jeste da smo blagosloveni što smo ga imali u našim životima. Bio je briljantan talenat. Kliše je reći da svaki glumac prisvoji svoju ulogu, ali u Metjuovom slučaju, ne postoji veća istina. Od dana kada smo prvi put čuli da izvodi ulogu Čendlera Binga, nije postojala druga opcija za nas. Uvek ćemo ceniti radost, svetlo, zaslepljujuću inteligenciju koju je donosio u svakom trenutku – ne samo u njegovom poslu, već i u životu. Uvek je bio najduhovitija osoba u prostoriji. I više od toga, bio je najdivnija osoba, sa velikodušnim i nesebičnim srcem“, rekli su oni.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz