Pretraži

POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Jelisaveta Orašanin po prvi put u Srbiji obeležila važan datum (FOTO)

Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić imaju poseban razlog za slavlje u njihovom domu.

Poznati par je juče, u njihovom domu na Dorćolu, proslavio treći rođendan sinu Bogdanu. Ovo je prvi rođendan koji mališan slavi u Srbiji, s obzirom na to da su Teodosići poslednjih nekoliko godina živeli u Italiji, zbog Miloševog košarkaškog angažmana, te je ovaj rođendan bio veoma poseban.

Jelisaveta Orašanin je emotivnim nizom fotografija obeležila ovaj važan dan u životu, a među fotografijama se našla i jedna koja je pokazala malenog Bogdana koji duva svećice sa torte na kojoj je dominirao veliki kamion.

jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Jelisaveta i Miloš u vezi su još od 2016., a u skladnom braku uživaju već punih 6 godina. Međutim, kada se radi o potomstvu ovaj par je naišao na poteškoće, te je glumica jednom prilikom otkrila kroz čak 5 procesa veštačke oplodnje, dok na kraju nije uspela da zatrudni sa ćerkom Petrom.

Nakon rođenja ćerkice, par nije imao nameru da još jednom prolazi kroz naporan proces, zato je kao pravo iznenađenje bila trudnoća sa Bogdanom, do koje je došlo prirodnim putem.

Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca“, otkrila je Jelisaveta jednom prilikom.

Danas, ova četvoročlana porodica uživa u skladnom životu, međutim i pored toga što glumica rado deli njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama, ona i dalje vešto krije privatnost svoje dece, pa javnost još uvek nije imala priliku da vidi lica njihovih naslednika.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz