Pretraži

JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA NIKAD ORIGINALNIJU JELKU: Glumica ukrasila svoj dom na jedinstven način! (FOTO)

Showbiz
0
JELISAVETA ORAŠANIN
Screenshot: Instagram/jagodenamagli

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin na svom Instagram profilu pohvalila se svojim pratiocima  neobičnom novogodišnjom jelkom koja je, najviše zbog svoje jednostavnosti i jedinstvenosti, oduševila mnoge. 

Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosič važe za jako skladan par koji vodi miran porodični život. Oni imaju dvoje dece sa kojima žive u Beogradu, a Jelisaveta je sada svojim pratiocima pokazala kako izgleda novogodišnje izdanje njenog toplog doma.

Oni su odlučili da ove godine okite prirodnu jelku koju zasadili u velikoj saksiji, a što se tiče ukrasa, koristili su ručno pravljeni nakit, koji je, po svemu sudeći, ona sama napravila sa decom, i to od kartona.

FOTO: Instagram printscreen/jagodenamagli

Pored jelke ona je pokazala i ostale delove stana, u kojima se takođe nalaze kartonske jelke, kao i crtež Deda mraza.

FOTO: Instagram printscreen/jagodenamagli

Ovi praznici će zasigurno srečno i veselo biti dočekani u njihovom toplom domu, a nedavno je ova porodica imala još jedan razlog za slavlje. Naime, glumica je nedavno proslavila svoj 35. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a društvo su joj pravili njeni prijatelji.

Jelisaveta je tom prilikom na svom Instagramu podelila sa svojim pratiocima nekoliko fotografija sa žurke, na kojima se vidi kako je uživala, te nije skidala osmeh sa lica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz