Pretraži

ODAKLE DOLAZI BOGATSTVO KARDAŠIJANKI: Ovako su poznate sestre zaradile milione

Showbiz
0
kardašijan
Foto: Youtube printscreen/YASHINSKI Studio

Svi znaju za poznate sestre Kardašijan i više je nego očigledno da svaka od sestara poseduje „vlastite milione“, ali mnogi ne znaju odkale tačno idu njihovi izvori prihoda.

Naravno svi znaju da one zarađuju veliku svotu novca kao rijaliti zvezde, ali to nije jedini izvor koje imaju ove poznate sestre. Svaka od nih pored toga što je rijaliti zvezda je i predeuzetnica, a evo čime se bave poznate sestre.

Kajli Džener

Najmlađa, a najbogatija Kajli Džener se 2019. godine našla na Forbsovoj listi „Forbes Celebrity 100“ čime je ova mlada influenserka, ali i preduzetnica postala najmlađa koja se ikada našla među top 100 najbogatijih. Ona je već sa 14 godina sarađivala sa brendom odeće zajedno sa svojom sestrom, Kendal i kreirala liniju odeće, „Kendall & Kylie”.

Tri godine kasnije ona je osnovala sopstvenu liniju kozmetzike koja je prvenstveno imala naziv Kylie Lip Kits, a već sledeće godine preimenovana je u Kylie Cosmetics. Ona je uz pomoć svog brenda zaradila milijarde, a pre dve godine proširila je svoj brend proširila kozmetikom za najmlađe koja je inspirisana njenom ćerkom, a nazvala ju je Kylie Baby.

kajli džener
Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Kim Kardašijan

Sestra od koje je sve počelo, Kim se u javnosti pojavila kao stilistkinja Paris Hilton, a danas ova influenserka zarađuje milione zahvaljujući svojim brendovima. Nakon što je preuzela primat na tržištu donjeg veša i odeće za oblikovanje tela sa svojim brendom „Skims“, Kim Kardašijan upustiće se u kreiranje linije za negu kože, a brend će nositi naziv „SKKN BY KIM“.

Kim je kreirala ovaj brend još 2017. godine pre nego što je to postao trend, ali Kim je 2020. godine prodala 20 posto kompanije lideru u svetu kozmetike, kompaniji Coty, za 200 miliona dolara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

  1. godine ona je privremeneno ugasila brend kako bi lansirala potpuno novi brend, sa novim formulama koje su modernije, inovativnije i upakovane u bolji i održiviji izgled. Ovi brendovi su Kim očigledno doneli veliku zaradu.
kim kardašijan
Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kendal Džener

Kendal Džener je zejedno sa Kajli u centru medijske pažnje još od kada je bila mala devojčica, kaka ju je javnost prvi put upoznala kroz rijaliti program koji se snimao o njenoj porodici. To i njena lepota joj je donelo slavu, pa je u tinejdžerskim danima počela da se bavi mankenstvom. Tokom 2014. i 2015. godina pojavila se na modnim pistama tokom nedelja mode u Njujorku, Milanu i Parizu.

Ona se našla na naslovnici časopisa  „Lav“, naslovnice za internacionalna „Vog“ izdanja, takođe je hodala modnom pistom kao jedan od „Viktorijinih anđela“. U 2021. godini iznenadila je sve kada se za razliku od ostalih sestara odlučila za nešto drugačiji brend. Ona je te godine izbacila brend tekila pod nazivom „808“. Mada je pojava ovog brenda izazvale dosta negativnih komentara na društvenim mrežama, nema sumnje da je ovaj brend Kendal doneo izuzetno veliku svotu novca.

Kendal Džener
Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kloi i Kortni Kardašijan

Starije sestre Kardašijan baziraju svoju zaradu na društvenim mrežama i televizijskim emisijama. Kloi i Kortni je uspeh serije „U korak sa Kardašijanima“   doveo do stvaranja spinof serija, uključujući Kortni i Kloi osvajaju Majami (2009—2013) i Kortni i Kloi osvajaju Hemptons (2014—2015). Pored toga ove poznate sestre zadrađuju neočeivano velike cifre i preko društvenih mreža, ali i reklamiranjem poznatih brendova.

Foto: Instagram printscreen/khloekardashian
kortni kardašijan
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardash

Treba napomenuti i činjenicu da medijima već dugi niz godina kruže priče da je majka Kardašijanki, Kris Džener, zapravo „mozak“ koji stoji iza velikog uspeha rijalitija, ali i razvoj drugih biznisa poznatih sestara. Detalji poslovanja njene firme nisu poznati, dok je jedan američki novinar njeno poslovanje nazvao „tajnim poslom“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz