Pretraži

„TREBA MI NEKO PRIKLADNIH GODINA“: Kim Kardašijan otkrila šta traži u partneru, prijatelji misle da je OČAJNA

Showbiz
0
kim kardašijan
Photo: Instagram/kimkardashian

Od njenog razvoda sa popularnim reperom Kanjeom Vestom, ljubavni život Kim Kardašijan ne prestaje da intrigira javnosti.

Nakon braka, prva veza koju je Kim ozvaničila bila je sa 13 godina mlađim komičarem Pitom Dejvidsonom. Oni su mesecima punili novinske stupce i oduševljavali javnost svojim odnosom, a Pit je čak nekoliko tetovaža na svom telu posvetio Kim i njenoj deci.

Ipak, nakon 10 meseci veze, došlo je do raskida, a par je ostao u prijateljskim odnosima. Kim od tada nije delila detalje svog ljubavnog života, ali je bila povezivana sa nekoliko sportista, kao i glumaca.

U najnovijoj epizodi rijalitija „Kardašijanovi„, Kim je otputovala sa sinom Sejnt Vestom, njegovim fudbalskim timom, i mama njegovih drugara u Englesku. Oni su gledali nekoliko fudbalskih utakmica, a ostale mame su se našalile na račun Kim i par poznatih fudbalera.

Ipak, ona nije pokazala interesovanja, a potom im je otkrila da je postavila neka osnovna pravila koja se tiču izbora budućeg partnera.

„Imam granicu što se tiče godina, ljudi. Treba mi neko prikladnih godina. Neko, u recimo, 40tim“, rekla je ona, a ovo je bilo iznenađenje za njene prijatelje, te im je ona ponudila dodatno objašnjenje.

„Kada si sama, a svi tvoji prijatelji su u braku, za njih je to kao da ti je na licu ispisano očajanje i svi na svetu žele da te spoje sa nekim. Generalno sam okej sa tim da budem sama neko vreme i prava situacija će doći mojim putem.“

Podsetimo, Kim je nedavno bila povezivana sa poznatim igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem, koji je nedavno prošao kroz razvoda od supruge, supermodela Žizel Bundšen.

Iako su viđeni u zajedničkom društvom na nekoliko događaja, oni nisu nikada zvanično potvrdili njihovu vezu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz