Pretraži

ŠUŠKA SE O VERIDBI: Kajli Džener i Timoti Šalame prošetali Gradom ljubavi, svi primetili jedan detalj na njenoj ruci

Showbiz
0
kajli džener
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Popularna latino-američka zvezda Rosalia proslavlja je svoj rođendan u glavnom gradu Francuske, a među zvanicama su se našli i rijalti zvezda Kajli Džener i glumac Timoti Šalame, čija veza poslednjih meseci intrigira javnost.Iako su u početku svoju vezu krili od javnosti, a brojni neimenovani izvori su izjavljivali da oni "samo provode vreme zajedno i žele da vide gde će ih to odvesti", u poslednjih nekoliko nedelja oni su odlučili da prestanu sa skrivanje i pojavili se na nekoliko javnih događaja zajedno.

Tako su i sada prisustvovali rođendanu pevačice zajedno, a najveći utisak i brojne spekulacije je izazvao njihov izlazak iz automobila prilikom čega su mnogi primetili da Kajli na levoj ruci nosi prsten na domalom prstu.

Ovo je pokrenulo govorkanja o produbljivanju njihovog odnosa, međutim mnogi su mišljenja da je ovo samo običan komad nakita s obzirom na to da joj je gotovo svaki prst bio ukrašen prstenjem.

Ipak, da njihova veza ide u ozbiljnom smeru govori to da je Kajli glumca već upoznala sa pojedinim članovima njene porodice, uključujući njenu majku Kris Džener i sestru Kendal.

Neki članovi Kajline porodice su već upoznali Timotija. On im se stvarno sviđa i misle da je drugačiji od svih momaka sa kojim je Kajli bila. On ima odličan smisao sa humor i i nasmejava je što je njima najbitnije. Vole da je vide srećnu i apsolutnu odobravaju ovu vezu – rekao je neimenovani izvor za "Us".

Slike i snimke koji su pokrenuli spekulacije možete pogledati ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz