Pretraži

Nova besna mašina: Vuk Mob se pohvalio luksuznim automobilom od čije cene će vam se ZAVRTETI u glavi (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Reper Vuk Mob pohvalio se na svojim društvenim mrežama novim automobilom, te otkrio da se radi o poklonu.

Nakon duže muzičke pauze, Vuk je u novembru izbacio album pod nazivom „Poslednji ples“ i oduševio fanove koji sa pažnjom prate njegovu karijeru više od decenije. Nakon što je izbacio album, reper je iskreno progovorio o stanju na muzičkoj sceni, te otkrio da se ne pronalazi više toliko u tome, kao i da će se na neko vreme povući.

On se posvetio privatnim poslovima koje je pokrenuo, ali je Vuk nastavio da uživa veliku popularnost, pa fanovi sada sa pažnjom prate njegove društvene mreže i dešavanja u privatnom životu.

Tako je popularni reper sada otkrio da je svom voznom parku dodao još jednu brzu mašinu. Poznato je da Vuk uživa u luksuznim automobilima, te da ih ima nekoliko, a sada je odlučio da se počasti modelom Panamera, marke Porše.

On se i našalio na svoj račun, pa je novi automobil nazvao „poklonom“ i u opis dodao „Za mene od mene“, otkrivajući da je najnoviju mašinu sam sebi priuštio.

Foto: Instagram printscreen/iamvukmob

Cena novog modela iz salona iznosi više od 100 hiljada, dok se polovni modeli kreću od 30 do 70 hiljada u zavisnosti od godišta, pa su mnogi na osnovu vrtoglave cene zaključili da Vuku ide izuzetno dobro kada je o privatnom biznisu reč.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz