Pretraži

„Nisam mislio da ću postati veliko ime“: Vuk Mob iznenadio sve priznanjem kojim poslom se bavio pre muzike (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
vuk mob
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Poznati reper Vuk Mob progovorio je o svom prvom poslu i počecima, pa priznao kako je gledao na muziku.

Vuk Mob se muzikom bavi više od jedne decenije i za to vreme uspeo je da postane jedan od najpoznatijih repera na našoj muzičkoj sceni i da dobije veliki broj fanova. Vuk je u decembru prošle godine, nakon duže muzičke pauze, izbacio svoj prvi studijski album u karijeri pod nazivom „Poslednji ples“.

Ipak, njegovi počeci su bili nešto drugačiji. I pored toga što je reper oduvek bio privržen muzici njegov prvi posao je bio u menjačnici, a sada je o tome progovorio u podkastu „Bunker“ kod Lune Đogani.

Lunu je zanimalo da je Vuk oduvek planirao da se bavi ozbiljno muzikom, te je reper iskreno odgovorio.

„Što se tiče muzike, ja nikad nisam mislio da ću se baviti muzikom, da ću zarađivati od toga“, priznao je reper, pa dodao:

„U to vreme kad sam krenuo, a krenuo sam 2009. godine, reperi kao reperi nisu zarađivali niti nastupali sve do „Elitnih odreda“, da kažemo od njih je sve krenulo, ali ja nikad za sebe nisam smatrao da ću doći do tog nivoa da ću nastupati, nekako sam sebe potcenjivao u tom delu. Nisam mislio da ću moći da postanem veliko ime, da ću zarađivati od toga“, rekao je on, pa otkrio gde je radio u mladosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

„Radio sam to iz ljubavi, a što se tiče posla radio sam u menjačnici“, dodao je on, pa objasnio:

„To je bilo 2015, i to je trajalo možda nekih 5-6 meseci, a pošto me menadžer te menjačnice uopšte nije voleo, nekako me stalno sabotirao, baš me nije voleo, jer sam ja dobio tu posao preko veze. Mislim dođem tu, nosim lanac od trista grama zlata i ja sam došao da radim za platu od 30-35 hiljada dinara i onda je svima bilo smešno, ali onda je mene moj otac stavio tu da bih imao radnu naviku, da eto cenim svoj dinar“, istakao je Vuk, pa objasnio kako se sve završilo.

„Ali me eto taj čovek nije voleo zbog toga i onda me bacio u Pančevo. Ja sam mu rekao, ali ja dok odem do Pančeva i vratim se ja sam izgubio svoju platu na gorivo, a on meni kaže „Pa ko te j**e, idi autobusom“, i ja mu kažem da onda moram da ustanem u 5 da bih stigao u 7 u Pančevo da otvorim menjačnicu, on mi kaže „Nije to moj problem“, i ja sam mu rekao da nije ni moj problem da radim, ustao, sam otišao sam i nikad više nisam došao na posao i malo nakon toga sam počeo da nastupam“, završio je reper.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz