Pretraži

Njenih početaka malo ko se seća: Mia Borisavljević tokom karijere prošla je kroz brojne transformacije, a evo kako je izgledala sa samo 20 godina! (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni još od svog prvog pojavljivanja, a njen izgled oduševljava fanove godinama unazad.

Mia je sa samo 17 godina odlučila da započne svoju muzičku karijeru, a gotovo od samog početka je ređala hitove koji su i danas omiljeni među publikom.

Pored pevačkog talenta i osećaja za hit, pevačica je oduvek plenila i svojim izgledom, a već godinama je prati glas kako se gotovo nije promenila od početka svoje karijere pre 23 godine. Tome u prilog svedoči i fotografija koju je Mia jednom prilikom objavila na svojim društvenim mrežama.

Ona na njoj, naime, ima samo 20 godina, a fotka je nastala na moru u društvu drugarice. U crvenoj mini haljini i kratke crne kose, Mia je i tada najviše pažnje privlačila svojom lepotom i prepoznatljivim osmehom.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Što se tiče estetskih korekcija, Mia je jedna od retkih zvezda sa estrade koja je nekoliko puta otvoreno pričala o operacijama kojima se podvrgla, te je poznato da je uradila grudi i usta.

Tokom godina, pevačica je prošla kroz nekoliko transformacija, naročito kada se radi o frizuri, te smo imali priliku da je vidimo i kao atraktivnu crnku, vatrenu crvenokosu, ali i zavodljivu plavušu.

Poznato je da je Borisavljevićeva od 2016. godine u srećnoj vezi sa kolegom Bojanom Grujićem, koju su krunisali sa dve ćerkice, a potom i ozvaničili 2022. godine.

U poslednjih nekoliko godina, Mia je svoju karijeru stavila po strani kako bi se posvetila porodici, ali i privatnom biznisu koji je započela sa suprugom. Oni su, naime, otvorili nekoliko fitnes centara širom Srbije, te nije nikakvo iznenađenje što pevačica koja će uskoro proslaviti 40. rođendan i dalje mami uzdahe svojim izgledom.

Ona je posvećena treninzima, a na figuri bi joj pozavidele i mnogo mlađe generacije, dok je celokupni utisak njenih vernih fanova da Mia gotovo da ne stari, te da sa godinama izgleda sve bolje i bolje.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz