Pretraži

„Izgledaš kao devojka“: Mia Borisavljević fotkama u kupaćem zapalila mreže, pa pokazala luksuz u kom uživa sa suprugom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Mia Borisavljević ostavila je sve bez teksta kada je na društvenim mrežama objavila fotke u kupaćem i pokazala svoje izvajano telo.

Mia će ove godine u julu proslaviti jubilarni 40. rođendan, a mnogi su mišljenja da pevačica nije nikad bolje izgledala. Poznato je da ona veoma vodi računa o svom izgledu, te da već godinama aktivno trenira, a svoju ljubav prema treninzima je pretvorila u biznis i otvorila nekoliko studija za treniranje.

Ona je na neko vreme i pauzirala svoju muzičku karijeru kako bi se u potpunosti posvetila novom poslu koji, po svemu sudeći, cveta.

Mia se trenutno nalazi na odmoru u nešto daljim krajevima, a sa mužem Bojanom Grujić je odlučila da obiđe azijske zemlje.

Ona se sada uslikala u hotelskoj sobi u kupaćem kostimu, te pločicama na stomaku i izvajanim telom izazvala lavinu komentara. Mnogi su mišljenja da je pevačicina figura nakon dva porođaja i uprkos godinama na zavidnom nivou.

„Izgledaš kao devojka, mnogo zgodna“, „Neverovatno je kako izgledaš“, „Svaka čast na izgledu“, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Mia je pokazala i u kakvom luksuzu uživa poznati par, te je supruga uslikala u hotelskoj sobi sa pogledom na Singapur koji oduzima dah.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz