Pretraži

„Nisam pristao na ultimatum“: Miloš Biković po prvi put progovorio o skandalu oko serije „White lotus“, pa otkrio da je mogao da zadrži ulogu

Showbiz
0
Photo: A.H./ATAImages

Nedavno je jednom od naših najpoznatijih glumaca, Milošu Bikoviću, za dlaku izmakla uloga u američkoj hit seriji, a sada je glumac po prvi put progovorio o ovoj situaciji.

Početkom godine javnost je bila oduševljena saznanjem da će se Biković naći trećoj sezoni mega popularne serije „White lotus“. Međutim samo nekoliko dana kasnije, produkcija je saopštila da se srpski glumac ipak neće naći u ovom ostvarenju zbog političke situacije u svetu i njegove povezanosti sa Rusijom, u kojoj takođe uživa veliku popularnost.

Biković se nakon odluke američkih producenata nije oglašavao na ovu temu, već se posvetio daljem razvitku svoje karijere i porodičnom životu, s obzirom na to da se u januaru takođe po prvi put ostvario u ulozi oca sa svojom dugogodišnjom izabranicom Ivanom Malić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Sada, nakon 4 meseca tišine glumac je odlučio da po prvi put progovori o ovoj situaciji, te je otkrio nije hteo da pristane na ultimatum.

„Činjenica je da bi učešće u takvoj seriji moglo da mi otvori neke nove mogućnosti. Ali moja karijera je i do sada imala zanimljiv put, i nema razloga da i dalje ne uživam u ovoj čudesnoj vožnji. Nisam pristao na ultimatum, jer se ne bih osećao dobro da jesam. Ma gde da je to moglo da me odvede“, počeo za on priču za magazin „Nedeljnik“, a potom istakao da je postojao uslov da zadrži ulogu, ali da se ne kaje što je sve ispalo tako kako jeste.

„Naravno, u jednom trenutku postojala je mogućnost da kažem „magične reči“ i onda bih ostao u podeli. Ali svaki put kad sam izdao sebe i svoja uverenja, nebitno da li sam to uradio iz velike želje, neznanja, lakomislenosti ili straha, osećao sam se loše. Posle ovog događaja osećam se dobro.“

Credit: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsetimo, iako nije bio deo serije, Milošu će biti isplaćen ceo honorar koji je unapred dogovoren, a on je tim povodom doneo odluku koja je oduševila mnoge.

Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu“, rekao je on tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz