Pretraži

NINA SENIČAR PROSLAVILA ĆERKIN ROĐENDAN: Glumica naslednici priredila pravu bajku, komentari ne prestaju da se nižu! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/ninasenicar

Poznata manekenka i glumica Nina Seničar proslavila četvrti rođendan ćerke Nore, a ovim povodom priredila je proslavu koja je oduševila sve, a posebno njenu naslednicu.

Nina je ćerku Noru Grejs dobila u braku sa poznatim američkim glumcem, Džejem Elisom s kojim već godinama uživa u ljubavi.

Par se upoznao 2015. godine preko Tonija Mansila kreativnog direktora marketinške agencije Savanty. Poznati glumac i prelepa manekenka su 2019. godine dobili naslednicu, a venčali su se nekoliko godina kasnije, kada je i Vog objavio njihove slike.

Sada je njihova naslednica napunila četiri godine, a ponosna mama je svojoj princezi priredila pravu bajku.

Motivi sirene na dekoraciji, roze i plava boja, te kuce od balona mogli su da se vide svuda na fotografijama, dok je Nina pozirala sa ćerkom u zagrljaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Nora je pozirala kod mame u krilu, dok je stidljivo krila lice, a nežne porodične fotografije izazvale su lavinu komentara.

Nori su, osim brojnih Nininih fanova, rođendan čestitale i mnoge poznate ličnsoti među kojima su Aleksandra Tomić, Jelisaveta Orašanin, Marija Kilibarda, Ana Stanić i drugi.

Nina je, inače, odrasla u Novom Sadu, a jednom prilikom su njen komšije komentarisle koliko je ona lepo vaspitana, i kako su je rodielji u smeravali na pravi put, pa ne sumjamo da je ove vrednosti prenela i na svoju naslednicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz