Pretraži

OVE POZNATE SRPKINJE UDALE SU SE ZA SVETSKE ZVEZDE: Svoju ljubav pronašle su izvan naših granica (FOTO)

News
0

Srpkinje su oduvek važile za jedne od najlepih žena sveta, pa stoga ne čudi činjenica da su upravo neke od naših lepotica zapale za oko pojedinim svetskim zvezdama.

Osim lepote, mnoge od njih već su imale izgrađene uspešne karijere kada su upoznale muškarce svojih života, sa kojima su kasnije uplovile u brak i osnovale porodicu.

O njihovim bajkovitim ljubavnim pričama brujao je ceo svet, a evo kako je sve počelo:

 

1. Ana Ivanović

 

Ona je u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom od 2016. godine i imaju dvoje dece. Kada su se upoznali, pisalo se da je Bastijan baš zbog Ane raskinuo svoju dugogodišnju vezu sa jednom manekenkom.

Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice. Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali“, rekla je Ana o njihovom braku za „Story“.

2. Branka Katić

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julian Farino (@julianfarino)

Branka je svoju sreću pronašla pored režisera i producenta Džulijana Farina. Oni su se upoznali u Londonu i imaju dvoje dece.

Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta“ izjavila je jednom prilikom Branka.

3. Nina Seničar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Ona već godinama živi i radi u Americi, a u braku je sa glumcem Džej Elisom i sa njim ima ćerku Noru Grejs.

Ja sam u veoma srećnoj vezi i na tome se zaustavljam. Ne brinem baš ni o čemu drugom i to je to. Dajemo sve od sebe u onome što radimo, bez obzira na kojoj smo strani industrije… Za mene je emotivna veza verovatno najvažnija stvar koju dvoje ljudi mogu da imaju„, izjavio je Elis suprug Nine Seničar nedavno.

4. Sandra Blažić (Sibi Blažić)

 

Kristijan Bejl i Sibi Blažić
Kristijan Bejl i Sibi Blažić

Njen odnos sa Kristijanom Bejlom slavnim glumcem otpočeo je još pre nekih dvadesetak godina i još uvek traje. Neke od njegovih zapaženih uloga bile su u filmu “Američki psiho“ i Betmen u trilogiji Kristofera Nolana.

Bejl je šokirao javnost kada je zbog svoje partnerke Sandre promenio veru i prešao u pravoslavlje.

  • Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i snažna žena – rekao je Kristijan Bejl u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News