Pretraži

Želite da izgledate kao Anja Bla? Influenserka pokazala kako izgleda njen trening i podelila „recept“ za izdefinisana leđa i ramena

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

Populrana influesnerka Anja Bla veliku pažnju pratilaca privlači svojom izvajanom figurom, a sada je fanovima jednim inspirativnim klipom pokazala kako imati izdefinisana leđa i ramena.

Anja se na društvenim mrežama, pored veze sa popularnim jutjuberom Bakom Prasetom, proslavila i svojim izgledom i sadržajem koji je snimala u teretani pokazujući mladim devojkama kako da postignu savršenu figuru.

Njena izdefinisana figura postala je uzor i želja mnogobornijnim devojkama koje često pitaju Anju za savete kako da dobiju savršenu figru poput njene. Influesnerka im neretko izlazi u susret, a sada je svojim pratiocima pokazala na koji način dobija izdefinisana ramena i leđa.

Naime, ona je na svom Instagram profilu pokazala vežbe za izdefinisana leđa. Anja je kroz inspirativni trening pokazala vežbe kao što su hipereksetnzija sa tegom, veslanje na mašini, klasična vežba sa tegovima, i popularna „Last Pull-Down“ vežba.

„Ja u poslednje vreme gornji deo radim sa lakšim kilažama i više ponavljanja jer ne želim da mi mišići rastu, već da budem lepo izdefinisana. Gornji deo radim jednom, ponekad dva puta nedeljno“, napisala je Anja u opisu klipa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANJA (@anjablaafitness)

Svojim inspirativnim pristupom, ali i neretkim objavljivanjem provokativnih fotografija kojima ističe svoju izdefinisanu figuru ona motiviše mnogobrojne devojke da se posvete treningu i zdravoj ishrani, kako bi imale figuru poput njene.

Upravo zbog toga, osim treninga influesnerka s vremena na vreme objavljuje i recepte za obroke koje jede u toku dana, a koji joj pomažu da održi savršenu figuru, a nedavno je njen recept za piletinu sa povrćem privukao veliku pažnju pratilaca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence