Pretraži

Magične afirmacije kao moćan alat na putu do uspeha: Deset rečenica koje su osvojile Tiktok, a koje će vam promeniti život

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
sreća, devojka, horoskop, astrologija
Foto: Alena Kratovich / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako ste nekada „guglali“ kako da promenite svoj život iz korena, sigurno ste naišli na pojam „magičnih afirmacija“, a za ovih deset rečenica mnogi tvrde da su im bile putokaz na putu do uspeha.

Prema mišljenu i tvrdnjama mnogih koji su isporobali magične afirmacije one predstavljaju moćan alat koji može promeniti naš život. Kada ponavljamo reči koje želimo da postanu deo naše stvarnosti mi privlačimo pozitivne okolnosti u naš život i u potpunosti ga transformišemo. Kada svesno biramo reči koje izgovaramo stvaramo novu mentalnu paradigmu i privlačimo promenu koju želimo.

 

@advnce.hq Stop chasing, start attracting. #kendalljenner #lawofattraction #manifestation #affirmations #lawofvibration ♬ I dont chase I attract – ADVNCE

Upravo zbog ovog mišljenja, ako ste bar malo obratili pažnju niste mogli na Tiktoku zaobići videe gde devojke pričaju o magičnim afirmacijama na papirima koje koriste za privlačenje pozitivne energije, a ovo su neke od najpopularnijih afirmacija na društvenim mrežama za koje popularne influenserke širom sveta tvrde da su im promenile život.

1. Verujem da mogu da postignem ono čemu težim

2. Posedujem svoje misli i kontrolišem šta puštam u univerzum

3. Zračim samo pozitivnom energijom i okružujem se pozitivnim ljudima.

4. Neću više dozvoliti da strah kontroliše ni mene ni moje misli.

5. Zahvalna sam što sam okružena ljudima koji su mi bliski.

6. Ni u jednoj situaciji neću razmišljati o najgorim scenarijima za sebe.

7. Imam mnogo da ponudim ovom svetu.

8. Samouvereno branim svoje mišljenje i ne stidim se toga.

9. Neverovatne stvari se dešavaju u mom životu svaki dan.

10.Trudim se da ostvarim svoje snove.

 

@selfcarevisuals The power of affirmations✨ #affirmations #selfcare #manifestation #jlo ♬ original sound – SelfCareVisuals

Ove magične afirmacije su među najpopularnijima na društvenim mrežama, a vi možete napisati i sopstvene prema vašem karakteru, željama i težnjama.

Ključna stvar u korišćenju magičnih afirmacija je da ih koristitmo svesno i da jasno čujemo svoje reči. Izgovaramo ih u sadašnjem vremenu i kao da su se već desile. Postarajte se da vaše omiljene afirmacije budu pozitivno formulisane kako biste privlačili pozitivnu energiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life