Pretraži

Nikad BIZARNIJE iznenađenje za muža: Kortni Kardašijan potezom šokirala javnost, sestre rijaliti zvezde ZGROŽENE odabirom neobičnog poklona

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Rijaliti šou Keeping up with the Kardashians dobio je i svoju petu sezonu, a već u prvoj epizodi bili smo u prilici da vidimo kako Kim govori o viralnom trenutku sa Anom Vintur, dok Kloi je kritikovala Kejtlin Džener zbog njenog učešća u prošlogodišnjem dokumentarcu.

Nakon scena gde Kris Džener odlazi na romantični sastanak sa dečkom Korijem Gemblom, vraćamo se u Los Anđeles gde vidimo trudnu Kortni kako miruje u krevetu dok sestra Kloi dolazi da joj pravi društvo.

U principu sam vezana za krevet. U trećem tromesečju, jednostavno ne mogu da putujem, ali sam imala mnogo posetilaca. Nedostaju mi aktivnosti moje dece i slične stvari, ali znam da je sve to sa dobrim razlogom“, ispričala je Kortni, a dok pokušava da se zabavi kod kuće, otkriva da je počela da pravi knjige sa uspomenama.

Pročitajte i: Ovako izgleda njihova porodična idila: Kortni Kardašijan i Travis Barker pokazali kako provode vreme sa svojim novorođenim sinom (FOTO)

Kako je istakla, to nije hobi kojim se ranije bavila, već nešto što je želela da uradi za Trevisa.

„Ja zapravo ne pravim ovakve knjige, nikada to nisam radila pre spremanja poklona za svog muža. Odvojiti vreme da zaista stvorite nešto što ima priču u sebi, mislim da je to zaista posebno.

Dok Kloi prebacuje materijal na stolu, Kortni pita: „Da li si videla moju epruvetu krvi unutra?“

Kada je zgrožena Kloi pita da li je to bila ‘prava’ bočica krvi, Kortni odgovara sa osmehom: ,,Da.“

Zatim postavlja pitanje koja je ‘poenta’ bočica krvi, a sestra jasno objašnjava: „Samo da imamo krv jedno drugog.“

Kloi u ispovedaonici deluje pomalo zatečeno, ali prihvata da su svi „drugačiji“.

„Želeti da pokažete svoje bočice sa krvlju je… U redu, ako je to ono što voliš!“, kaže ona.

„Ali to je baš u fazonu Bilija Boba Torntona…“

To je, naravno, referenca na vezu glumca Bilija Boba Torntona sa Anđelinom Džoli, pri čemu su oboje nosili bočicu sa krvlju svog partnera dok su bili u braku.

Kortnini i Travisovi prijatelji Megan Foks i Mašin Gan Keli su takođe dospeli na naslovne strane kada su priznali da nose bočice sa krvlju, a javnost su posebno zgrozili priznanjem „da će ih i piti“.

Kloi dodaje: „Da li u svakom minutu dana želim da nosim epruvetu krvi? To nije za mene. Ali to je ono što čini da se svet okreće. Svi smo različiti.”

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz