Pretraži

Neočekivano priznanje: Rijana otkrila koju plastičnu operaciju bi želela da uradi na sebi

Showbiz
0
Foto: Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata pevačica je u poslednjem Intervjuu otkrila dos ada nepoznate detalje o svom životu, ali i kojoj operaciji u plastičnoj hirurgiji bi se prepustila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rijana već više od 6 godina nije objavila nov album, a izgleda da je to u potpunosti stavila u drugi plan, već da je šminka i moda nešto što joj je trenutno centar interesovanja.

Iako je postojalo par naznaka da ova umetnica radi na svom novom albumu ona se nije oglašavala po tom pitanju, već samo mudro ćuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ono što svi znaju jeste da se Rijana ubacila u bjuti i modnu industriju, a da joj posao ide uzlaznom putanjom pokazuje činjenica da redovno priprema nove kolekcije svog proslavljenog “Savage x Fenty“ brenda za veš.

Ovog puta Rijana se fotografisala za magazin “Interview“, a tom prilikom je otkrila i neke detalje iz svog života.

Iako je nedavno postala mama dva sina, ona ne krije da bi želela još par puta da se ostvari u ulozi majke, ali da čeka da se desi devojčica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

“Koliko god Bog želi da imam dece neka bude, ja bih volela više od dvoje i pokušala bih da bude jedna moja devojčica“, izjavila je Rijana.

Nema sumnje da bi devojčica kojoj bi Rijana bila majka imala najbolje autfite i ormar za poželeti, što je sada slučaj i sa njenim sinovima Rzom i Riotom.

Osim činjenice da je fanovi vole zbog muzike, Rijana je često na meti pozitivnih komentara i zbog toga što je u poptunosti prirodna, međutim, pevačica je sada iznenadila priznanjem da postoji nešto promenila na sebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

“Želela bih da uradim podizanje grudi da izgledaju kao pr. Bez bilo kakvog dodavanja, samo da korigujem svoje“, priznala je ova poznata pevačica.

Kako je i sama rekla još uvek se nije informisala o celoj proceduri, pa joj je to samo to negde na umu da želi da uradi, ali kada se bude u potpunosti informisala, onda će se, kako kaže, možda i opredeliti za ovu estetsku operaciju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz