Pretraži

Nejmar šokirao vestima: Devet meseci nakon rođenja ćerkice, fudbaler dobio još jedno dete – i to sa drugom ženom!

Showbiz
1
nejmar
Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, Nejmar, šokirao je sve objavom da se po treći put ostvario u ulozi oca i to gotovo devet meseci nakon rođenja njegove ćerkice Mavi.

Brazilska fudbalska senzacija, 32-godišnji Nejmar, objavio je na Instagramu u petak dolazak svoje ćerke, rođene 3. jula. On je u opisu kratko napisao: „Helena ❤️👶🏽 03/07/2024.“, ne iznoseći više detalja, već samo otkrivajući ime svog trećeg deteta.

Ova radosna vest dolazi nepunih devet meseci nakon što je Nejmar objavio da je postao otac devojčice Mavi sa svojom bivšom partnerkom, 30-godišnjom Brunom Bjankardi. On je tom prilikom na Instagramu objavio dirljive fotografije iz bolnice, a pored toga cela Brunina trudnoća je bila pomno ispraćena u javnosti, što ovoga puta nije bio slučaj.

Na njegovog objavi, prva fotografija prikazuje Nejmara sa svojim 12-godišnjim sinom Davijem Lukom, kojeg je dobio sa bivšom partnerkom Karolinom Dantas, dok gledaju kroz staklo malu devojčicu u kolevci.

Na drugoj slatkoj fotografiji, beba Helena je u pelena, a uhvaćen je i trenutak kada Davi sa ljubavlju gleda na svoju novu sestru, sedeći pored nje.

Nejmar je postao otac Helene sa manekenkom Amandom Kimberli, koja je takođe izrazila svoju radost na Instagramu u petak. Kimberlijeva je podelila crno-belu sliku malog stopala svoje ćerke, uz natpis: „Moj omiljeni mesec, jul.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM (@akimberllya)


Manekenka se na Instagram storiju zahvalila i svom lekaru u dirljivoj poruci koja glasi: „Posebno hvala mom doktoru koji je prevazišao profesionalnu stranu, bio tu i dao mi puno snage tokom ovih 9 meseci.“

Pored toga, objavila je sliku svojih prijatelja koji se smeše iza bolničkog ekrana, sa zahvalnim natpisom koji kaže: „I mojoj podršci, hvala vam na SVEMU!“

U oktobru 2023, Nejmar je postao ponosni otac svoje ćerke Mavi, samo mesec dana pre nego što je Bruna, majka deteta, objavila prekid veze sa fudbalerom na Instagramu.

Manekenka koja je započela vezu sa Nejmarom 2022. godine tom prilikom je istakla:

„Ovo je privatna stvar, ali kako se svakodnevno suočavam sa vestima, pretpostavkama i šalama, obaveštavam vas da nismo u vezi.“

Naglašavajući njihovu zajedničku odgovornost, dodala je: „Mi smo roditelji Mavi, i to je razlog naše povezanosti za ceo život.“

bruna bjankardi, nejmar
Foto: Instagram printscreen/neymarjr

O fudbalerovim prevarama se više puta spekulisalo, a prema nekim navodima, on je Brunu prevario čak 92 puta! Više puta su u javnosti isplivale prepiske, snimci i slike Nejmara sa različitim devojkama, a sada se svi pitaju da li je razlog konačnog raskida bila upravo Amanda Kimberli.

S obzirom na to je manekenka po svemu sudeći ostala trudna dok je Bruna privodila svoju trudnoću kraju, a da je par raskinuo mesec dana nakon rođenja ćerkice, mnogi sumnjaju da je upravo saznanje o Amandinoj trudnoći bio presudni trenutak za Brunu kojoj je ovo bila kap koja je prelila čašu nakon brojnih prevara.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz