Pretraži

NEJMAR POZNATOM PEVAČU PREOTEO DEVOJKU: Balkanka zavela dva slavna momka, a ono što je usledilo niko nije očekivao (FOTO)

News
0
Nejmar
Foto:Printscreen/Instagram:neymarjr

Proslavljeni fudbaler Nejmar konstantno se nalazi u žiži javnosti zbog ljubavnih skandala koje sam sebi priređuje, a malo je poznato da je jednom prilikom napravio  potez koji ga je koštao velikog prijateljstva.

Poznati pevač Maluma i proslavljeni fudbaler Nejmar bili su veliki prijatelji, a o njihovom ogromnom prijateljstvu svedoči i činjenica da je upravo Maluma bio i jedan od pevača na Nejmarovoj rođendanskoj proslavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Njihovom prijateljstvu, međutim, došao je kraj kada je Nejmar preoteo Malumi devojku, a u pitanju je devojka sa Balkana-Natalija Barulić koja je rođena na Kubi.

Maluma i Natalija su se upoznali 2017. godine na snimanju jednog od Maluminih spotova, a par se tom prilikom zaljubio na prvi pogled i tada je sve počelo.

Kako izvori, a i paparaco fotke pokazuju oni su od prvog dana bili nerazdvojni i činilo se kao da se radi o ljubavnoj priči koje ima samo u filmovima i bajkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalia 🌹 (@natalia_barulich_92)

-Zajedno smo. Ona je vrlo posebna devojka i tako je lepa. Mnogo se volimo. Na početku smo veze. Uvek sam govorio da je moj privatni život – privatan, ali kako kaže izreka, „ne može se prstom sakriti sunce“ – rekao je jednom prilikom Maluma.

Oni su neretko na svojim profilima izjavljivali jedno drugome ljubav, a 2018. godine u februaru su uradili i iste tetovaže. Pored svega toga odlučili su se na korak da usvoje psa i  baš u to vreme se dogodio Malumin nastup na Nejmarovom rođendanu.

Tom prilikom lepa Balkanka Natalija je i imala priliku da upozna Nejmara, dok Maluma nije ni naslućivao šta se može dogoditi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

U februaru 2020. godine Nejmar i Natalija obelodanili su svoju vezu i pokazali svima kako uživaju u ljubavi, a Maluma je očigledno bio samo njena prošlost.

“Svi znaju koliko si neverovatno talentovan, ali kada bi samo mogli da vide koliko si iskren i prelep u srcu… Imaš sve moje poštovanje, bejbi“ napisala je Natalija na svom Instagram profilu povodom Nejmarovog rođendana.

Paparaci su počeli sve češće da ih viđaju zajedno, a Natalija je sve više vremena provodila u Parizu, jer je Nejmar u tom prenutku igrao za Francuski klub PSG.

Nekoliko meseci kasnije Maluma je objavio pesmu “Hawai“ za koju su fanovi posumnjali da je posvećena Nejmaru i Nataliji, Maluminoj bivšoj devojci.

“Prestani da lažeš sebe, objavila si fotografiju i napisala da je on tvoj raj. Ja te znam tako dobro, znam da hoćeš da budem ljubomoran“ poručio je Maluma u svojoj pesmi.

“Vidim da se lepo ponaša prema tebi, da je džentlmen, ali to ne menja činjenicu da sam ja bio prvi“ neki su od stihova.

Međutim zanimljiva činjenica je to da Maluma nije demantovao da pesma nije posvećena njima, već je rekao da nije imao određenu situaciju u glavi kada je pisao tekst.

Da stvar bude još zanimljivija, Nejmar se snimio sa svojim prijateljima kako peva baš tu Maluminu pesmu, a ljudi su to protumačili kao ruganje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Maluma je zbog celog događaja ugasio društvene mreže na kratko, ali se ubrzo vratio zbog prirode posla kojim se bavi.

Na kraju se ispostavilo da Nejmaru i Nataliji nije bilo suđeno, te su se ubrzo i rastali, a ona se jednom prilikom oglasila i rekla da joj slavni fudbaler više ne nedostaje.

“Uvek ću voleti neke od onih s kojima sam bila u vezama. Ali to su sada samo priče u knjizi mog života. Zahvalna sam na svakom iskustvu koje me je oblikovalo tako da postanem žena kakva sam danas“ rekla je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News