Pretraži

NAKON SVEGA ŽELI DA POČNE ISPOČETKA: Kara Delevinj otkriva za koju veliku promenu na telu se odlučila

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Kara Delevinj je imala veliki intervju za naslovno izdanje Vogue-a i tom prilikom progovorila o problemima s kojima se borila.



Nakon što su je paparaci uhvatili u čudnom izdanju na aerodormu koje je zabrinulo njene fanove, ona je otkrila da je imala veliki problem sa zavisnošću.

Ona je imala veliki problem sa alkoholom, te je prošla program lečenja od 12 koraka, sada je "čista", a to nije jedino što je odlučila da ukloni iz života.

Jedan od koraka koje je preduzela jeste i uklanjanje mnogobrojnih tetovaža. Ona je poznata po većem broju tetovaža, a prvu ima od 2013. godine, tada je istetovirala lava na kažiprstu.

Tada je deo njenog manekenskog ugovora bila i stavka da ne sme da se tetovira. Kasnije je istetovirala ružu zbog prijateljice Selene Gomez, dok na nogama isto ima tetovažu.

Zanimljivo je i da na svom telu ima i inicijale bivše devojke Ešli Benson, a bizarno je i da je rešila da istetovira ljubav prema slanini.

Kara je otkrila i da je još kao tinejdžerka imala probleme sa nesanicom i nervnim slomovima, tada je i počela da pije jer je osećala potrebu da pobegne iz svoje stvarnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz