Pretraži

DEJVID GETA U 55. GODINI POSTAJE OTAC PO TREĆI PUT! Vesti podelio sa svetom na zanimljiv način, ovo NIKO nije očekivao! (FOTO)

Showbiz
0
dejvid geta
Foto: Foto: Rocío Ruz / ContactoPhoto / Profimedia

Poznati didžej i njegova 24 godine mlađa devojka postaće roditelji, a vest su dugo krili od javnosti.

Sinoć je u Sevilji održana dodela Latin Grammy nagrada kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Između ostalog svečanosti je prisustvovao i poznati reper Dejvid Geta i to u pratnji svoje 24 godine mlađe devojke Džesike Lendon. Oni su apsolutno oduševili sve pošto se Džesika pojavila u prelepoj dugoj zelenoj haljini, a kao ukras je imala – trudnički stomak!

dejvid geta
Foto: Rocío Ruz / ContactoPhoto / Profimedia

Ovaj prizor je iznenadio sve, a ona se noćas oglasila i na Instagramu napisavši:

„Imamo veliku vest za vas, najveće saopštenje ove godine“.

Ova objava je iznenadila sve, pa su mnogi delili njihove slike sa dodele upućujući im mnogobrojne čestitke.

„Konačno, tajna je izašla na videlo“, „Najbolja vest ove godine“, „Velika vest“, „Izgledate prelepo“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara, a svi su bili i više nego srećni zbog njih.

dejvid geta
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, njihova veza je po mnogo čemu zanimljiva i imala je puno uspona i padova još od trenutka kada su se prvi put pojavili zajedno.

Njihova već turbulenta veza je postala još zanimljivija kada se poznati par rastao, pa ponovo pomirio. Oni su počeli da se zabavljaju davne 2015. godine, a trenutak koji je šokirao sve, pa verovatno i nju samu jeste kada joj je 2021. umesto vereničkog prtena poklonio „prsten obećanja“, jer, kako je istakao, „više ne veruje u brak“.

Svi su u oktobru prošle godine pomislili da je možda dobro postupio, jer je par tada raskinuo.

– Imaju dugu zajedničku prošlost. Mislili su da su stvoreni jedno za drugo, ali nije uspelo – rekao je tada izvor. Ipak, pomirenje je usledio početkom ove godine.

Kako se tada navodilo vezu su prekinuli jer više nisu bili kompatibilni, a da su raskinuli je potvrdila činjenica da je Geta tokom leta živeo na Ibici, a Džesika u Americi. Oni su se pre raskida poslednji put pojavili na dodeli Gremi nagrada u aprilu 2022.

Njihova veza je svakako i počela na buran način. Svi su pričali se da se poznati muzičar zbog mlađane partnerke razveo od bivše supruge Keti sa kojom je bio u braku od 22. godine, od 1992. do 2014. i sa kojom ima dvoje dece, ćerku Endi i sina Elvisa.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz