Pretraži

VIKTORIJA BEKAM ZBOG LAŽNE IZJAVE POSTALA HIT NA INTERENTU: Dejvid je odmah raskrinkao, a onda su od komične situacije napravili BIZNIS (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix

Viktorija Bekam je povodom svoje izjave bila tema društvenih mreža par dana, a sada je odlučila da to iskoristi u marketinške svrhe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Nedavno je svetlost dana ugledao dugoočekivani dokuemntarac “Bekamovi“ koji je dostupan na Netfliksu, a tom prilikom su ljubitelji fudbala i ove slavne porodice mogli da saznaju razne detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Međutim jedan od detalja iz njihovog dokumentarca je postao jako viralan na internetu zbog izjave Bekamove žene Viktorije.

Ona je tom prilikom izjavila da je ona bila deo radničke klase, te da njeni roditelji nisu imali previše para, ali je Dejvid ubrzo “upao“ u njenu priču i naveo je na to da prizna i kaže javnosti istinu, a ne da „izmišlja“, aludirajući na to da su njeni roditelji u to vreme bili daleko od radničke klase.

“Mi smo bili radnička klasa“, rekla je Viktorija, nakon čega se ubacio Dejvid i rekao:

“Budi iskrena!“

Ona je ubrzo priznala da ju je tata svako jutro vozio u školu svojim automobilom marke Rols Rojs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Zbog njihove “prepirke“ oni su postali hit na internetu, a snimak je postao jako viralan, pa je Viktorija odlučila da to iskoristi u marketinške svrhe.

Napravila je majice na kojima piše “Moj tata je imao Rols Rojsa“, a majice će biti u slobodnoj prodaji od petka, tako da će moći da je kupe svi obožavaoci Bekam porodice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz