Pretraži

„Nadam se da ste ponosni“: Prvo oglašavanje Teya Dore nakon polufinala Evrovizije, otkrila kako će se sve odvijati u finalu!

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Srbija se sinoć plasirala u finale Evrovizije nakon održane prve polufinalne večeri, a ubrzo se i naša predstavnica Teya Dora oglasila na svojim društvenim mrežama.

Teya Dora je sinoć nastupala pod rednim brojem dva i svojim emotivnim nastupom pokupila sve simpatije publike koji su gotovo celo njeno izvođenje pesme ispratili gromoglasnim aplauzima.

Ona je nakon prebrojanih glasova, nasumičnim izborom, prva pročitana za prolaz u finale što je posebno oduševilo našu delagaciju koja je sa nestrpljenjem iščekivala ove vesti. Prva joj je čestitke uputila Konstrakta, koja je predstavljala našu zemlju 2022. godine i koja se trenutno nalazi u Malmeu sa Teya Dorom.

U toku jučerašnjeg dana, ali i nakon njenog nastupa, brojne poznate ličnosti su uputile podršku našoj predstavnici i pozvale na glasanje, a nakon prolaska u finale i sama Teya Dora se oglasila i otkrila nešto više o tome kako će se takmičenje odvijati 11. maja.

„Ljudi izabrali su da budem izbor producenata, tako da sam ljubičasta boja i biću neki broj, videćemo koji“, navela je ona, a potom pokazala da trenutno provodi vreme sa Silijom, predstavnicom Kipra, kao i predstavnicom Irske Bambi.

Foto: Instagram printscreen/iamteyadora

Nakon što su joj se slegli utisci, Teya Dora je uputila poruku svima koji su glasali, ali i objasnila šta tačno znači to što je izbor producenata u finalnoj večeri.

„Ljudi, hoću da se zahvalim svima vama koji ste glasali, prošli smo, finale! Videćemo koji smo broj, izbor producenata smo, što znači da će producenti takmičenja odabrati u kom smo delu finala. Ne znam, nadam se da smo ponosni svi, da ste ponosni, mi smo jako ponosni, dali smo sve od sebe i tek ćemo dati u finalu i mnogo vas volim. Hvala svima još jednom što ste glasali.“

Foto: Instagram printscreen/iamteyadora

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz