Pretraži

MORBIDNIJE NEGO ŠTO MOŽETE I DA ZAMISLITE: Slavna glumica BIZARNOM proslavom devojačke večeri šokirala svet (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:vanessahudgenes
Foto:Printscreen/Instagram:vanessahudgenes

Poznata glumica Vanesa Hadžens uskoro će izgovoriti sudbonosno „da“, a ceremoniji venčanja prethodila je proslava devojačke večeri. Međutim, za razliku od uobičajenih proslava za kakve se najčešće odlučuju devojke pred udaju, glumica je odlučila da napravi žurku koja je šokirala mnoge. 

Vanesa Hadžens, Diznijeva zvezda koju svi znaju po ulozi u filmovima “High School Musical“, u februaru ove godine se verila, a sada je spremna da stane na “ludi kamen“.

Glumica je uoči ceremonije na kojoj će izgovoriti sudbonosno „da“ sa svojim najbližim prijateljicama organizovala devojačko veče, međutim, mnogi su ostali šokirani nakon što je otkriveno za kakvu tematiku ove proslave se odlučila Vanesa.

Naime, u duhu sezone Noći veštica, ona se odlučila da tematika njene devojačke večeri bude – sahrana!

Njene najbliže prijateljice su bile obučene u crno, dok je ona nosila belu dugačku haljinu, a preko glave je nosila veo koji je na sebi imao njene i  inicijale njenog verenika – VH i CT.

Fotke sa njene devojačke večeri su crno bele, kako bi ispratila celu tematiku događaja koji je organizovala za svojih 6 najbližih prijateljica.

Komentari pratilaca na njenom Instagram profilu su se samo nizali, te su neki čak i prokomentarisali da će ona svoje venčanje možda napraviti baš na Noć veštica kako bi ispoštovala ceo koncept koji sudeći po njenom Instagramu, ona jako voli.

Diznijeva zvezda, inače, svake godine povodom Noći veštica sa fanovima deli crno bele fotografije kako bi propratila tu tematiku na društvenim mrežama, pa je tako i ovog puta to bio slučaj.

Podsećamo, Vanesa i njen verenik, a uskoro i muž, kako se spekuliše zajedno su još od 2020. godine, a vesti o njihovoj vezi zvanično su potvrdili ove godine na Dan zaljubljenih, kada su na svom Instagram profilu objavili zajedničku fotografiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz