Pretraži

„OVO SU PRVE REAKCIJE“: Nikolija novom objavom na Instagramu zaintrigirala fanove, evo šta priprema (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Nikolija je nedavno na svom Instagram nalogu najavila kako priprema novi album, a sada je podelila i reakcije svojih prijatelja na prve pesme.

Nikolija redovno postavlja standarde u muzici, počevši od toga da je među prvim ženama na našoj sceni koja se upustila u to da snima trep, nešto što je drugačije i nije viđeno kod nas na sceni od strane žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Naime, ona je u par navrata na svom Instagram nalogu objavila fotografije i snimke iz studija, što nam je dokaz da marljivo radi na svom novom albumu.

Ovog puta je podelila fotografiju na Instagram storiju gde je pokazala prve reakcije svojih najbližih prijatelja na njene demo snimke pesama koje će po svemu sudeći uskoro ugledati svetlost dana.

Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

“Još uvek tiho i stidljivo puštam demoe pesama sa albuma koji je u procesu, ali ovo su prve reakcije meni dragih ljudi“ napisala je Nikolija uz fotografiju naježene ruke nekog od njenih prijatelja.

Nikolija je nedavno u emisiji IDJHot otkrila i kada će album ugledati svetlost dana.

„Još je rano, tek sam počela. Sve je to za sada ideja, tako da ne mogu da vam obećam da li je to proleće, leto ili sledeći novembar. Ne želim da žurim, samo znam da bih volela da imam više eto tako nekih emotivnijih pesama“, rekla je Nikolija tada.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News