Pretraži

„Molimo Boga da sve bude kako treba, u šoku smo“: Gagi Đogani se oglasio nakon drame u domu Miljkovića, pa otkrio kako se Luna oseća

Showbiz
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pravu buru u javnosti izazvala je vest da je juče popodne priveden Marko Miljković, a sada se za medije oglasio Gagi Đogani i otkrio u kakvom je stanju cela porodica i njegova ćerka, Markova supruga, Luna Đogani.

Nakon što je đubre sa komšijske terase završilo na njihovoj terasi, Marko je otpočeo turbulentnu svađu sa komšijama, te je gađao njihovu terasu sa 60 jaja. On je potom prijavljen policiji, a po njihovom dolasku na adresu, Miljković je celo dešavanja zabeležio za svoj Jutjub kanal.

On je ubrzo i priveden, te mu je određeno zadržavanje od 48h, a s obzirom na to da je ceo događaj medijski ispraćen, ubrzo su se pojavili i navodi da je do cele situacije došlo jer je Marko bio pod dejstvom alkohola.

Njegova supruga, Luna Đogani, se ovim povodom nije oglašavala na društvenim mrežama, a poznato je da samo to da je u jednom trenutku u njihov porodični dom, njen otac Gagi Đogani došao i pokupio svoju ćerku.

Sada, Gagi je za medije otkrio kako se razvija cela situacija, ali i kako Luna podnosi ovo novonastalo dešavanje i da li je ljuta na supruga.

„Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune“, rekao je denser, prenosi „Blic“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz