Pretraži

70. 000 LAJKOVA ZA MANJE OD 15 SATI: Poznate ličnosti čestitaju Bikoviću, a među prvima se oglasila ONA!

Showbiz
0
miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

Poznati glumac Miloš Biković ostvario se u ulozi oca, a ubrzo nakon ove vesti mnoge poznate ličnosti su počele preko Instagrama da mu upućuju čestitke!

Sinoć nas je sve iznenadila vest da se verenica poznatog glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić porodila i na svet donela zdravog dečaka, čije ime još nije poznato javnosti. Prema navodima izvora bliskih paru, i mama i beba se osećaju dobro, a Miloš je prelepe vesti javnosti saopštio na nesvakidašnji način.

On je na svom Instagram profilu objavio crtež na kom se vide mama, tata i dete, a ova fotografija je automatki privukla veliku pažnju pratilaca. Za svega nekoliko sati ova fotografija je osvojila gotovo 80.000 lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Objava je automatski dobila i veliki broj komentara. Mnogi su čestitali Milošu, uključujući i njegove mnogobrojen kolege kao što su Jelisaveta Orašanin, Nina Janković, Gordan Kičić, kao i mnogi drugi.

Među onima koji su uputili čestitke našla se i pevačica Marija Šerifović. Ona je u opsiu stavila komentar u vidu plavog srca i ruku koje se mole.

Podsetimo se, i Marija je nedavno dobila svog prvog sina. Ona je preko surogat majke dobila sina Maria koji se rodio u Los Anđelesu.

Pored njenog komentara, veliku pažnju je privukao i komentar glumica Bijalne Čekić koja je glumila Daru iz Jasenovca, i koju je jednom prilikom novopečeni tata rasplakao!

Naime, one je pre tri godine trebalo da se upoznamo sa „Darom“, ali nije bio u Beogradu tokom njene posete. Tada joj je poslao video poruku i nazvao je koleginicom, što je Biljanu rasplakalo.

– Draga koleginice Bljana, želeo bih da te ovim putem pozdravim i da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo zato što nisam u Beogradu, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati i videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe – poručio joj je Biković tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz