Pretraži

MILOŠ BIKOVIĆ POSTAO TATA! Glumac se ostvario u najvažnijoj životnoj ulozi, vest objavio na neobičan način (FOTO)

Showbiz
0
miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca Miloš Biković postao je tata po prvi put u 35. godini!

Miloševa verenica, Ivana Malić, porodila se sinoć u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka, čije ime još nije poznato javnosti. Prema izvorima i mama i beba se osećaju dobro.

Nakon što se u medijima pojavila vest da je glumac postao otac, on se ubrzo i oglasio na svojim društvenim mrežama, te je ovu vest potvrdio na neobičan način. Miloš je, naime, okačio fotografiju crteža koji predstavlja tatu, mamu i dete, a ova fotografija privukla je veliku pažnju njegovih pratioca i za samo nekoliko sati je prikupila više od 75 hiljada lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Usledili su brojni komentari kako njegovih obožavaoca, tako i kolega. S obzirom na to da Biković uživa veliku popularnost i u Rusiji, čestitke je dobio i od naših, ali i od ruskih kolega.

Podsetimo, Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić dugo su krili od javnosti da će se po prvi put ostvariti u ulozi roditelja, međutim paparaco fotke su otkrile njihovu tajnu, nakon čega se i glumac oglasio ovim povodom i otkrio da su presrećni zbog najvažnije životne uloge.

Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora“, napisao je Biković tada na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz