Pretraži

MEGAN MARKL I PRINC HARI PONIŽENI: Poznati par doživeo neprijatnost od bliske osobe!

Showbiz
0
megan markl princ hari
Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

Megan Markl i princ Hari su ostali poniženi nakon što su izostale pozivnice za venčanje kuma koji je krstio njihovog sina Arčija.

Knjiga novinara Omida Skobija „Endgame“ više je nego protresla kraljevsku porodicu. U njoj se navodi, da su Kejt Midlton i Čarls III komentarisali kakvu kožu će imati sin Megan Markl i princa Harija, a ova vest se već odrazila na vojvotkinju i vojvodu od Saseksa. Ovaj poznati par je izostavljen sa liste zvanica za venčanje bliskog prijatelja Ujedinjenog Kraljevstva zbog nezapamćene afere, a najveći šok je usledio kada se saznalo o kome se radi.

Naime, u pitanju je Hju Grosvenor, čovek koji je krstio Arčija Harisona, sina princa Harija i Megan Markl.The Sunday Times navodi da on nije poslao Megan i Hariju pozivnicu za svoje predstojeće venčanje sa Olivijom Henson.

-Neverovatno je tužno da je došlo do ovoga – rekao je prijatelj princa Harija i Hjua Grosvenora i dodao da je kum sina Megan i britanskog princa „želeo da izbegne da bilo šta zaseni taj dan, i bilo kakvu neprijatnost za svoju buduću suprugu“.

– Hju je jedan od retkih bliskih prijatelja Vilijama i Harija koji je zadržao jake veze i komunikaciju s obojicom. Voleo bi da su mogli da se urazume i poprave nesuglasice, ali shvata da su male šanse da se tako nešto desi pre venčanja – dodao je insajder.

princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, ono što je svima privuklo pažnju jeste da je venčanje zakazano tek za jun naredne godine, pa se mnogi pitaju da li on to zna nešto što drugi ne znaju, pa ne računa da će se članovi kraljevske porodice pomiriti do tada.

Inače, on je na ovo venčanje pozvao Kejt Midlton, princa Vilijama i kralja Čarlsa III. U izjavi za People njegov portparol je rekao: „Nismo u poziciji da komentarišemo spisak gostiju“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz