Pretraži

MEGAN MARKL SPREMNA ZA VELIKE KORAKE: Vojvotkinja se vraća glumi i piše memoare u kojima će izneti celu ISTINU o kraljevskoj porodici

Showbiz
1
megan markl princ hari
Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

Nakon što je princ Hari iznenadio ceo svet svojim memoarima izgleda da je sada došao red na njegovu suprugu Megan Markl.

Pre nekoliko meseci javnost su šokirali memoari princa Harija u kojima je izneo optužbe koje su zatekle mnoge. U svojim memoarima princ Hari prvi put izneo je svoju priču, i s ogoljenom i neustrašivom iskrenošću opisao svoj put. Neki od detalja iz ovih spisa su bili da su on i brat molili oca da se ne ženi sa Kamilom, ali navodi i da ga je princ Vilijam fizički napao tokom jedne rasprave.

Sada će, kako se navodi, i Megan Markl će krenuti stopama svog supruga koji je objavio memoare „Spare“, pa će i ona napisati knjigu o svom životu. Inače  ona je već ranije objavila jednu knjigu za decu pod nazivom „The Bench“.

Stručnjak za britanski dvor Tom Bauer rekao je da je knjiga najlogičniji naredni korak.

– To će biti njena istina. Za nju će se naći čitalačka publika jer će to neusmnjivo biti njen obračun – osim onoga što bude rekla o kraljici, Kejt, princu Filipu, sve u knjizi će biti poput zlatnog rudnika, bilo to potkrepljeno ili ne –  izjavio je i dodao:

– Mislim da će se ona apsolutno vratiti glumi.

princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svima je svakako poznato da je Megan Markl pre nego što je postala vojvotkinja bila popularna glumica, pa su navodi da će se sada nakon što se odvojila od Britanskog dvora vratiti glumi i više nego logični. Svakako bi donošenju ove odluke moglo da pomogne velika popularnost Netfliksove serije sa njom i Harijem u glavnim ulogama.

Svakako, pre realizovanja svega ovoga Megan će imati čime da se bavi, pošto će morati da se posveti sudskim procesima, jer se njena polusestra Samanta Markl sprema da je tuži zbog izjava iznetih u Netfilskovom dokumentarcu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz