Pretraži

MEGAN I HARI NISU DOBRODOŠLI U BRITANIJU ZA BOŽIĆ! Nakon što smo pomislili da se stvari popravljaju, stižu vesti koje demantuju sve!

Showbiz
0
megan markl princ hari
Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

Nakon rođendanske čestitke koju su princ Hari i Megan Markl putem telefona uputili kralju Čarlsu posle šest meseci distance između njih svi su se ponadali da će njihov odnos da krene uzlaznom putanjom, međutim sada se pojavljuju navodi da oni nisu dobrodošli za Božić u Britaniji.

Svima je poznato da Megan i Hari nisu u dobrim odnosima sa kraljem Čarlsom. Naime, njemu se nije svidelo kada je Hari u svojim memoarima „Spare“ negativno komentarisao Čarlsovu ženu Kamilu.

Kako se navodi zbog ovog događaja oni 6 meseci nisu bili u kontaktu. Ipak, nakon 6 meseci, kako navodi Britanski Daily Telegraph, oni su se čuli sa kraljem Čarlsom povodom njegovog 75. rođendana, odnosno otac i sin su se čuli telefonom, a Megan je „uskočila“ u taj poziv. Takođe navode da su njihova deca Lilibet i Arči iznenadili dedu video-čestitkom.

Ova vest je izazvala veliku buru i dosta negativnih komentara. Izvor iz palate je rekao za Page six da su Hari i Megan veoma licemerni, jer se saznalo za taj poziv, jasno sugerišući da je poznati par otkrio taj detalj.

– Bore se za privatnost kad im to odgovara, a ipak u trenutku kada Hari telefonira sa kraljem, to završi u novinama – poručio je ljutito insajder.

Ipak, izvor blizak Megan i Hariju je negirao ove navode:

– Naravno da Hari želi da ima bolji odnos sa Čarlsom, on je ipak njegov otac – rekao je izvor.

princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon ovoga i nadanja da će ovaj par da se pomiri sa Čarlsom sada su se pojavili novi navodi. Naime Megan i Hari imaju želju da provedu Božić u Britaniji, ali tamo nisu dobrodošli. Kako se navodi, oni tamo neće biti dočekani raširenih ruku.

Prijatelj glumice i princa rekao je za Sunday Times da bi njih poziv za božićne praznike veoma obradovao:

– Čini se kao da su stvarno udvostručivili svoju strategiju pomirenja. 

Sa druge strane neki se čude kako ovaj par uopšte može da pomisli na tako nešto. Insajderi bliski dvoru navode da su Čarls i Elizabeta Druga ranije zvali Megan i Harija da provode leta u Balmoralu, ali su oni od 2018. odbijali da to urade.

– Zašto sada to žele? Ima li to neke veze sa činjenicom da su im neki od njihovih komercijalnih ugovora, kao što je ugovor sa Spotify, propali i bili predmet ismevanja u Americi, u emisijama kao što su South Park i Family Guy? –  dodaje izvor i time sugeriše da Megan i Hari žele da poprave imidž.

Takođe se na sve postavilo i pitanje kako bi Kejt Midlton regovala ako bi njih dvoje došli u Britaniju, s obzirom da braća ne razgovaraju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz