Pretraži

Margo Robi deaktivirala sve društvene mreže, potezom iznenadila javnost: Svi se pitaju zašto se glumica odlučila na ovaj korak

Showbiz
0
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Holivudska glumica šokirala sve svojim potezom kada je bez ikakvog objašnjenja deaktivirala sve svoje društvene mreže.

Margo Robi je nesumnjivo jedna od trenutno najvećih zvezda Holivuda. Od njene izvanredne uloge u filmu Vuk s Vol Strita do igranja ikoničnih likova poput Harli Kvin i Barbi, Robi je postala prava senzacija i stekla ogromnu bazu obožavalaca.

margo robi rajan gosling

Ipak. mnogi su ostali iznenađeni kada je glumica izbrisala većinu svojih naloga na društvenim mrežama, što je ostavilo fanove da nagađaju o motivima iza njenog poteza.

Međutim, ovo nije prvi put da se glumica odlučuje na ovakav korak – Margo je 2022. godine kreirala nalog na platformi “Letterbox“ pod pseudonimom „Maggie Ackerley“, kombinujući svoj nadimak i prezime svog supruga.

Međutim, Robi nikada javno nije priznala da ga ima, a ovaj navodni nalog ubrzo je izbrisan jer su njeni fanovi povezali tačke i otkrili ga. Na nalogu su se nalazili spiskovi filmova koje je koristila kao inspiraciju za uloge u filmovima “Barbie“ i “Babylon“. Jedan od spiskova bio je čak nazvan „Gledati za Barbie“. Upravo naziv ovog spiska i ime naloga su otkrili njenu povezanost.

Tokom svoje karijere, glumica je uvek pokušavala da zadrži svoj privatni život u tajnosti – do te mere da je u decembru 2016. godine iznenadila sve tako što se udala za producenta Tomasa Akerleja bez javnog objavljivanja njihove veridbe.
Ništa nije rekla sve do nekoliko dana nakon ceremonije kada je podelila svoj prsten u obliku kruške na Instagramu.

Što se tiče Tvitera, Robi je otkrila u intervjuu za “Entertainment Weekly“ da je napravila tajni nalog kako bi joj pomogao da se pripremi za ulogu u filmu Bombshell iz 2019. godine. Koristila je ovaj nalog da prati konzervativne američke žene, jer je njen lik u filmu bio mlada konzervativna zaposlenica na televiziji.

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Na instagramu je nema već par dana, a spekuliše se da je zbog toga što želi da odmori od prekomerne pažnje koju dobija. Pre par godina je isto uradila nakon što je završena promocija njenog tada aktuelnog filma.

Kako je i sama istakla jednom prilikom, ona nije veliki ljubitelj društvenih mreža, a i kada ih koristi to je najviše zbog poslovnih obaveza i zadataka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz